maandag 26 oktober 2015

Weegschaal te koop

Op zoek naar een restaurant of cateraar voor uw zakenlunch, congres, seminarie of incentive in Brugge? Deze prijslijst is enkel voor particulieren en bevat prijzen incl. Voor horeca prijzen neemt u rechtstreeks contact met ons op.


Jeurissen ontmoeten om de catering op punt te stellen. Zo zorgen wij er samen voor dat jullie huwelijksfeest er .

Pletinckx in Boortmeerbeek is een banketaannemer en traiteur die reeds jaar in culinair genot voorziet. Download hier onze prijslijst. Het is dus raadzaam om eerst te informeren of het door u gewenste produkt ook daadwerkelijk voorradig is.


Vraag ook naar onze dienst BUFFET- TRAITEUR. Catering verzorgd door traiteurdienst Kouterhoeve aan boord van de Rivertours. Geen probleem, de prijs wordt samen met U besproken.


Klik hier voor onze recentste prijslijst. Wij zetten voor elk feest ons beste beentje voor.

Wij koken met verse ingrediënten, wij bedienen met de glimlach, wij zorgen voor een vlotte. U TERECHT OP DE LINK NIEUWS Wij verhuren deze aan een eerlijke prijs , zodat u . Gelieve ons steeds op de hoogte te brengen van bepaalde allergieën. Traiteur April in Buggenhout verzorgt al je feesten. De soep en het dessert zijn steeds inbegrepen in de prijs. U kunt de bonnen afhalen in . Wij cateren met passie, van.


Na mijn koksopleiding in Hotelschool Ter Duinen (Koksijde) en enkele jaren ervaring in verscheidene sterrenrestaurants in. Prijs Royale ontbijtmand: € 600. Uw ontbijtmand leveren wij tussen 08.


Reserveren of bestellen kan op: . Met onze hoogstaande traiteurdienst verzorgen wij het eten, de drankjes en de bediening op uw feest of evenement. De onderstaande prijslijsten geven een indicatie van onze mogelijkheden, maar we leveren graag maatwerk. Om een passende offerte te kunnen maken, . Laat uw culinaire zorgen de. Last Updated on Wednesday, .

Onze traiteurdienst biedt dagelijks verschillende gerechten in de zaak. Hieronder kan u de prijslijst zien van de bereide gerechten. Wij bereiden paella in een reuze paellapan op uw feest vanaf personen.


Origineel, gezond en met een typisch zuiders tintje! Op de site zal u geen prijslijst vinden, gezien voor elk feest een aparte . Luc Haenen is traiteur in Diepenbeek: voor buffetten, lekkere barbecues en tal van andere gerechten de beste partner voor uw feest. Alle culinaire activiteiten . Het hele jaar door kan u uw keuze maken uit onze prijslijst , zo stelt u ook zelf uw eigen menu samen wanneer u een feestje wil geven. Zelf van uw feest of event genieten?


Met traiteur en cateraar Eetclusief uit Buggenhout kan het. Eten, organisatie en sfeer: alles komt in orde. Bedrijfscatering Brussel - Zeg ja tegen verandering, creativiteit? Werklunchen, vergaderingen, professionele of privé recepties.


Daar nog heerlijk eten van traiteur Leentje Buntinx bij en je feest is top! Raadpleeg zeker onze prijslijst ! Wij verzorgen al uw feestjes, groot of klein, van tot 3personen voor een lekker buffetje, een warme maaltij barbecue, hapjes, foodtruck met frietjes of iets . De stijlvolle delicatessenwinkel én cateraar voor de particuliere en zakelijke markt. Natuurlijk kan u bij ons ook terecht voor een lekker sappig stukje vlees of wild dat u thuis zelf kan bereiden. Ook hebben wij een paar wijnen geselecteerd die u . Guy en Katrien kunnen eigenlijk hun leven zonder feesten en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts