vrijdag 23 oktober 2015

Gorenje inductie kookplaat

Glazen koffiekan met deksel en handgreep. Geschikt voor Animo M10 M20 M10 M20. Bravilor glazen koffiekan met klapdeksel ltr. Inhoud liter , in goede vintage staat.


Wil je een koffiekan die het aroma van je koffie behoudt?

Ontdek ons assortiment koffiekannen! Onze glazen koffiemaker is klein, maar hij klaart altijd de klus. Door de externe waterniveau indicator zie je precies voor hoeveel kopjes koffie het reservoir gevuld is. De druppelstop zorgt ervoor dat je de glazen koffiekan. Gebruik deze glazen koffiekan ter vervanging voor bij het Aromaboy.


Kops koffiekan met aromalock deksel voor de Braun Aromaster plus en Aromaster . De koffiekan is een onmisbaar onderdeel van de koffiezetapparaat.

Horeca JP is dé specialist in horeca benodigdheden. In combinatie met een warmhoudplaatje, ideaal om koffie te serveren. Nog vragen over GLAZEN KOFFIEKAN LTR?


Neem hier contact met onze verkopers op. Een klassieker is de Animo koffiekan. Deze glazen koffiekan is alleen geschikt voor de koffiezetapparaten van Animo. Bij online groothandel Compliment.


Fraai vormgegeven glazen kan met een inhoud van liter. De kan is voorzien van een eenvoudig te bedienen klapdeksel en een stevige kunststof handgreep. Helaas gebeurt het weleens dat je onverhoopt je koffiekan laat vallen en deze.


Gratis bezorging bij bestellingen boven de 2- in Nederland en België. Texel, de gratis marktplaats. Af te halen te Kampenhout of verzending via Kiala aan eur voor in totaal 15kg.


Profiteer ervan om meerdere . Prijs per Stuk: Nog geen klant?

U kunt hier een account aanvragen. Geleverd binnen 2-werkdagen. Met oor, inox deksel en strainer . Koffiekannen voor lage prijzen en snel geleverd. Waar kan ik terecht voor vervanging? Triade Party Rent is hét party verhuurbedrijf voor de regio Utrecht.


De koffie uit uw koffiezetapparaat met druppelfilter komt in deze glazen kan terecht. Is uw oude kan gebroken of vindt u een extra kan handig? Bij vele bedrijven geinformeerd.


Kenwood is opgericht volgens de leidende principes van kwaliteit, innovatie en design. Deze principes blijven tot op de dag van vandaag standvastig in het hart. De glazen Excellent kan is bestemd voor de Excellent koffiemachine. Hiermee schenkt u de koffie gemakkelijk uit.


Buffalo glazen koffiekan vind je bij horecatraders. Bestel uw koffie accessoires online. Vandaag besteld = morgen gebruiken. Deze Europa-pot is multifunctioneel.


Zowel te gebruiken voor thee als voor koffie. Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment.


Foo non-foo gastro en office . Dankzij het in hoogte verstelbaar deksel kan deze koffiekan universeel gebruikt. Of het nu gaat om barbecuefeestjes, buffetten of grote evenementen, Van der Stam Partyservice kan alles regelen op het gebied van catering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts