donderdag 29 oktober 2015

Ijskar verhuur

Wij bieden de verhuur van ijskarren aan. De ijscokarren kunt u in combinatie met ambachtelijk schepijs huren en bij u voor de deur laten afleveren. Met smaken op maat of onze bekende en beminde ijssmaken.


Heeft u binnenkort iets te vieren, bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, tuinfeest, trouwfeest of zomaar een feestje? U kunt prachtige ijskar huren voor kleine en grote evenementen, familiefeesten, straatfeesten, bruiloften, braderieën, of gewoon zomaar.

Een bruiloft, verjaardag, kinderpartijtje of wat anders te vieren? Of gewoon eens iets anders op de afdeling van je werk trakteren? Wij zijn in het bezit van deze prachtige ouderwetse ijskar ! Deze ijskar kunt u huren per . IJskar huren met keuze uit prachtige ijskarren. Logo mogelijkheden en direct leverbaar.


Wie mogen wij in stijl op ijs trakteren? La Toscana Italiaanse ijscokar te huur schepijs ijscoman verhuur.

Dat is nog een leuke verrassing. Aan het einde van een feest of een. Organiseert u een bruiloft, verjaardag, kinderpartijtje of heeft u iets anders te vieren?


Kies dan voor een ijskar van eenijskarhuren. Wij komen graag langs in Amsterdam met onze ijskarren vol vers gemaakt ijs! Vraag snel onze voordelige offerte aan!


Wilt u een ijskar huren , of meerdere ijskarren? Vanaf 6- euro heeft u al een ijskar op locatie in de regio . Voor grote en kleine evenementen. Wellicht is het een leuk idee om uw gasten te verassen met ons bekende ijs doormiddel van de ijskar. Prijzen en uitleg over de ijskaer verhuur.


Uw ijskar huren is een “koud kunstje” via verhuur. Een ijskar huren met steekijs – een ijsje, gestoken van een ijsrol, tussen twee ronde wafels – maakt uw . Op deze pagina vind je eventbedrijven die ijskar huren aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes! De kosten inclusief een medewerker die het ijs voor u schept zijn: Huur ijskar.


Inclusief hoorntjes en ijsbolletjes € 12-.

Bij Gelati van houcke bent u welkom voor ambachtelijk ijsroom te Bornem. De ijskarren kunt u zonder ijs huren , met ambachtelijk schepijs en eventueel ook met een personeelslid . Waarom geen retro ijskar huren om je gasten culinair te verwennen tijdens jouw party of event? IJskar verhuur aan huis of op locatie met ijscoman. Ijskar huren , Buren (gemeente) (Buren, Netherlands).


Maak je feest helemaal geslaagd en huur een ijskar bij Wilco ambachtelijk ijs. Wil je een ijskar huren in Utrecht voor je feestje? Valentino maakt van ijs een feestGrote ijskar huren ? Hoeve Bosman heeft een heerlijk assortiment boerenijs en die kunt u zelf scheppen tijdens een feest door onze ijskar of ijsbar te huren. Uw feest is toch ook pas compleet met een lekker ijsje? Bij ons kunt u een traditionele ijskar of ijsbar huren.


Klik voor meer informatie op onderstaande. IJskarverhuur geeft per provincie een overzicht van ijsventers en mobiele ijskarren. Ook ijsbakfietsen en triporteurs kan U hier vinden. Daarom verhuren wij diverse ijskarren , die je zowel met als zonder personeel kunt huren.


Alle benodigdheden worden meegelever zoals ijslepels, hoorntjes,. Er zijn diverse mogelijkheden zoals het huren van een lege ijskar waarbij u zelf het ijs regelt of TS Partyservice regelt het ijs en eventueel ook de bediening. Minimaal bakken a bolletjes € per bol.


Bij ijsbakken of meer € per bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts