dinsdag 27 oktober 2015

Broodjeszaak merksem

Wij hebben een ruim assortiment van broodjes , koude schotels of warme snacks, alsook enkele . Snackbar Déliciosa in Merksem is een gekende zaak met een ruim assortiment broodjes , koffiekoeken én een topadres voor een heerlijke lunch. Veel meer dan een broodjeszaak is De Koetfeu ook een tearoom waar u kan genieten van heerlijke broodjes of een verse en huisbereide lunch. Snack-bars, Catering, Levering, Belegde broodjes. Er staan enkele tafeltjes binnen en een. Read tips and reviews from 3visitors about great value.


De openingsuren van broodjeszaak in Merksem. Ook adressen en telefoonnummers van broodjeszaak in Merksem kan je hier terugvinden. MERKSEM - Wendy was twee jaar geleden op zoek naar een eigen zaak. Vandaag is haar broodjeszaak De Koetfeu één van de . Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en. Broodjeszaak Boke Ik bestelde hier eens een broodje.


Terwijl was uitbaatster ook nog aan het afrekenen met een andere klant. Een drugscrimineel is opgepakt in Merksem dankzij een oplettende agent die niet. Gratis leveringen vanaf broodjes in regio Deurne - Merksem en Schoten. Merksem - Sinds vorige woensdag heeft de uitbater van een broodjeszaak aan de Bredabaan bijna dagelijks de politie moeten inschakelen na . Brood en Co zorgt voor de perfecte lunch en serveert gerechten die met passie en smaak worden bereid en bezorgd. Gelijkvloers handelsruimte 131m² bebouwde opp.


Het pand is nu ingericht als broodjeszaak. Maar kan voor verschillende doeleinden gebruikt . Vind hier de lekkerste over te nemen broodjeszaken van je regio en word spoedig je eigen baas. Een uitgebreid aanbod van broodjeszaken vind je op . Ons assortimentoven verse gebakken broodjes.


Aantal couverts: Minder dan zitplaatsen. Bestel op voorhand uw broodjes via onze nieuwe website en geniet nog langer. Borsbeek en Merksem wordt Uw . Ook bij Frituur Kris in Merksem kunt u gebruik maken van een Unitouch afrekensysteem. Jobstudent medewerker broodjeszaak. Voor een broodjeszaak gelegeni n Merksem zijn wij op zoek naar een jobstudent om tijdens donderd.


De Koetfeu is een broodjeszaak in Merksem met een ruim assortiment aan belegde broodjes. On this page you can also find the address, opening times and . Onze klant heeft twee vestigingen. Openingsuren van broodjeszaken in Merksem met hun contactgegevens en adresgegevens. Ook de koopzondagen en koopavonden van broodjeszaken in . Bakkerij Merksebij bakker Tjoens in Merksem vind je een ruim aanbod broo pistolets, taarten, koffiekoeken, pralines, charcuterie en broodjes ! Zo werd ze na haar schooltij verantwoordelijke van een broodjeszaak , waarna.


Zondag, Maandag en Feestdagen gesloten! Als pompbediende met kennis broodjes kan je terugvallen op een eerste ervaring binnen de sector Je staat in voor de bereiding van belegde . Amuse - Warme en koude lunches. Levering van broodjes en kleine snacks aan uw bedrijf. Bij ons niet enkel broodjes maar op bestelling ook broodjeslunchen, koud buffet, bbq, taarten.


Perfect bereikbaar met het openbaar. Op vertoon van uw Voordelenpas bedraagt uw korting. Wij leveren ook open en gesloten broodjes , mini koffiekoekjes en mini broodjes voor vergaderingen, meetings en.


Frans Adriaenssensstraat Merksem Tel Fax Belegde broodjes , snacks en dranken Openingsuren: Ma-vr: 7. Met een vestiging in hartje Antwerpen en Merksem en een atelier waar alle bereidingen van eigen handen komen is het aanbod zeer ruim. Op zoek naar een horecagroothandel in Antwerpen? Trappeniers Foodservice is hét adres voor frituren en broodjeszaken in de provincie Antwerpen. Zaak met mooie hoekligging die gelegen is . Bon Appétit Ekeren: ovenverse belegde broodjes , bereid met dagverse producten. Wij ontvangen uw bestellingen graag uur vooraf.


Vereiste studies Geen specifieke studievereisten Werkervaring minstens jaar ervaring Contract Type contract: Onbepaalde duur Tijdsregeling: Voltijds Soort . Steeds de lekkerste tapa- broodjes en broodjes voor elke receptie, babyborrel, personeelsfeest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts