woensdag 28 oktober 2015

Traiteur aan huis kortrijk

Zoekt u een traiteur in Kortrijk voor uw feest of een traiteur aan huis voor uw bbq? Bij ons vindt u alle traiteurs in uw regio. Geen zin om zelf te koken, om uit huis te komen?


Hier vindt u alle traiteurs in Kortrijk die aan huis leveren. Barbecue vanaf 95€ per persoon.

Bij slagerij en traiteur Benny is kwaliteit gegarandeerd. Alles wordt met de meeste zorg in huis berei en dit met dagverse producten en ingrediënten. Geniet als gastvrouw mee aan tafel dankzij onze afhaal traiteur. Bij het afhalen van de gerechten krijgt u tips mee voor het opwarmen en . Bij Eetcetera kan je de lekkerste gerechten zelf afhalen in Kortrijk maar je huurt ons ook in als kok aan huis voor het verzorgen van je etentjes en feesten.


Dé traiteur en cateraar voor uw tapasgerechten en hapjes aan huis. De traiteur hapjes en fingerfood van Frituur op uw feest maken wij van uw receptie, drink of feestje in Kortrijk een aangenaam moment. Klik hier om onze traiteur aan huis lijst te bekijken.

Jan Dumon is ook uw kok aan huis. Wij koken seizoensgebonden, steeds vers en volledig huisgemaakt , zonder bewaarmiddelen dus ook nog eens lief voor uw . Traiteur Mamma Mia uit Kortrijk. Voor een snelle hap of een uitgebreid feestmaal bij ons vind je het allemaal.


De lekkerste, Italiaanse gerechten bij Pomodoro te Kortrijk. Dan kunt u beroep doen op onze traiteurdienst aan huis. Wij staan dagen op tot . Elke dag meer dan soorten ovenklare bereide gerechten.


Iedere dag een verse warme dagschotel! Home-cooking CUISTOTS is niet zomaar een traiteur in huis halen Wij komen bij u thuis à la carte koken en verzorgen professionnel uw diner of feest. ONTDEK HIER ONZE EINDEJAARSFOLDER.


Dat zijn Koen Ostyn en Stefanie. Maar U kan bij ons ook terecht voor catering en kok aan huis. Bereid stoofvlees van het huis met aardappelpuree en appelcompote.


Spaghetti met vers gemaakte bolognaisesaus. Vanaf vier personen komen wij thuis koken.

Het was héél lekker en super om zonder. We helpen je graag bij het zoeken van een gepaste locatie, decoratie, huren van feestmateriaal, . Dagelijks leveren we maaltijden aan huis , dit op 7. Westhoeknbsp;Roeselare, Kortrijk , Brugge, Oostende,nbsp;de kust, . Catering in Kortrijk - Ontdek hier een ruim aanbod aan Catering in Kortrijk (West- vlaanderen). Wees origineel, eigentijds, trendy. Wij brengen maaltijden aan huis van topkwaliteit!


Als het nu is voor een geboortereceptie of huwelijksverjaardag, niets is zo leuker als ervan te genieten in je eigen huiskamer. Je gasten worden verwend terwijl . Bart bindt de schort rond zich. Vinilux Catering biedt wat u zoekt! Of het nu in Kortrijk , Ieper of Waregem is, wij zorgen . Ik zorg als kok aan huis voor een totaalproduct en kunstenaarsschap, met als ingrediënten gastvrijhei persoonlijke benadering, verrassingen, fraaie styling en . En u krijgt de complimentjes van uw huisgenoten of gasten.


Elke keer opnieuw… Smaakt dit naar meer ? Bekijk onze afhaalgerechten of vraag informatie over onze traiteurdiensten. Van smaakvolle belegde broodjes, dagverse groenten en fruit, over originele kaasplanken tot diverse vlees- en visbereidingen: bij Vershuis De Smaak wordt . Voor de feesten met traiteurdienst maken we duidelijke afspraken vooraf. We behouden controle over ons vers hoevevlees van kweek tot op je bord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts