maandag 28 november 2016

Vrijstaande haard

Welkom op de website van Trimsalon Chinouk. Ook kunt u een bericht sturen naar Trimsalon Chinouk. Daarom wil ik met een mobiel trimsalon beginnen zodat ik bij de mensen aan huis kan gaan. Zo is het voor mijn klanten ook aangenaam dat hun huisdieren . Author Archive for: Mobiele Trimsalon De Meerhond.


Door Mobiele Trimsalon De Meerhond. Geplaatst op december 2018 . Als u uw hond bij ons laat trimmen zorgen wij ervoor dat uw hond ook heerlijk gewassen wordt, dit zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. Hondentrimsalon Peets Mobiele Trimsalon is een hondentrimsalon voor Alkmaar en omgeving. De mobiele hondentrimsalon komt langs om de . Diensten en producten: Honden, Katten, Honden , Verzorging. Contactinformatie, telefoon, adres.


PLAYMOBIL Mobiele hondensalon - 9278. In het voertuig is plaats voor alle trimbenodigdheden, de ingeklapte tafel evenals de poedel en de trimster. Heeft u weinig tijd maar wilt u wel dat uw hond er goed verzorgd uitziet?


Als mobiele hondentrimsalon kom ik bij u thuis. Met ons mobiel trimsalon komen wij tot voor jouw deur. Het enige wat we nodig hebben is aanvoer van electriciteit (een kabel hebben wij mee) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts