donderdag 24 november 2016

Traiteur région de mons

Design wijnrekken online kopen. Showroom en Webshop Keurmerk. Het Modulosteel wijnrek heeft een modern en strak design en is geheel naar eigen inzicht op te bouwen, uit verschillende modules. Met onze wijnrekken bergt u uw wijnflessen op een stijlvolle manier op. Unieke wijnrekken , gemaakt van eiken of RVS en duigen van gebruikte wijnvaten.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Levering in Nederland en België. In het roestvrijstaal uitgevoerde wijnrek opgebouwd als module systeem. Daarmee kan dit roestvrijstalen design rek geheel naar eigen wens en grootte worden . Bent u een echte wijn liefhebber? Deze mooie design rek is gemaakt voor het houden van maximaal 30 . Dit wijnrek is een echte eye catcher in je huis. Tegen een mooie wand staat het prachtig, voor je mooiste flessen wijn.


RTA WineRack: De in Engeland gemaakte RTA WineRacks zijn sterk, elegant, modulair en betaalbaar.

De trotse nieuwe eigenaren zijn . Een goede fles wijn is altijd voorhanden met een design wijnrek waarin je wijncollectie kan rusten. Vul de glazen en serveer met je lust en leven. Bestel uw design wijnrek online via VintageView en het wijnrek wordt gratis bij u . Onze metalen wijnrekken met stijlvol design bieden u de mogelijkheid om uw wijnen op een unieke manier te presenteren.


U vindt bij VintageView een breed . Dit design rek van gepolijst aluminum biedt plaats aan wijnflessen. Dit zelf te monteren wijnrek kenmerkt zich door design en kwaliteit. Dit rek biedt ruimte aan flessen en is zeer geschikt voor de echte wijnliefhebber.


Dit rek beidt ruimte aan flessen en is zeer geschikt voor de echte wijnliefhebber. Voor alle wijnliefhebbers onder ons, bekijk dit design wijnrek van de Franse designer Maxime Paulet van ontwerpstudio Ouch. Ideale esthetische oplossing voor . Mooie wijnrekken , die een kunstwerk op zich zijn. Meer ideeën over Wine bottle storage, Wine storage en Wine cabinets.


Met het metalen wijnrek Modulosteel creëert u een moderne, sfeervolle wijnkelder voorzien van alle gemakken. Het beste wijnrek voor uw mooie wijnen. Coolblue: alles voor een glimlach.


Pakje van de dag: het design wijnrek.

Zeg vaarwel tegen cadeaubonnen onder de kerstboom dit jaar. Belgisch designhuis XLBoom creëert tal . Het wijnrek kan eenvoudig verticaal aan de wand bevestigd worden. Ben jij meer dan een liefhebber van wijn? Dan mag dit prachtige design wijnrek niet ontbreken in jouw interieur!


Fabrikant: Blomus Uit voorraad leverbaar. Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw wijnrek. Stel bijvoorbeeld jouw favoriete wijnen tentoon in huis met een opvallend design wijnrek. De keuze voor wijnrekken is groot, daarom hebben wij hieronder alle . Esigo staat voor design , innovatie, kwaliteit en exclusiviteit en is ontworpen voor uw wijn!


Met zijn verschillende modellen, vormen en kleuren past hij in vrijwel . Leren producten met een moderne, stijlvolle en klassieke look-and-feel. Handgemaakt in Leiden met zorgvuldig uitgezocht materiaal en mooi afgewerkt. Producten getagd met design wijnrek. Dit RVS design wijnrek waar flessen in kunnen is leverbaar voor € 54incl.


Ruime keuze uit luxe, modulaire wijnrekken van diverse materialen. Zwart staal, lavasteen en eikenhout. Ook een wijnrek voor uw wijnkisten. Domus Naturalis : mooie houten wijnrekken voor elk aantal flessen.


Geschikt voor elke woning, winkel en restaurant. Stijlvol design-flessenrek van gepolijst aluminium. In dit wijnrek van 1e kwaliteit Roestvast staal kunt u maar liefst flessen wijn kwijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts