vrijdag 25 november 2016

Chauffe plat

Een echte blikvanger in elke keuken, een retro weegschaal. Mooi uniek design en nog praktisch ook! De roestvrijstale schaal is afneembaar en makkelijk te . Of je nou een persoon of je fruit wilt wegen, doe het in retro stijl! Leuke en handige vintage keukenweegschaal van het merk Soehnle.


De Wesco Retro - weegschaal met klok is door het Duitse label Wesco ontwikkeld. De retrolook maakt de weegschaal direct tot een echte eyecatcher op het . Metalen keukenweegschaal 5kg. Retro metalen keukenweegschaal in verschillende kleuren. Deze Deense weegschaal heeft . Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


Keukenweegschaal Retro Zwart kopen? Retro design- Weegt tot op gram nauwkeurig- Capaciteit kg- Met grote afneembare en vaatwassergeschikte RVS schaal. Hij heeft een stoer retro ontwerp, waardoor hij prachtig staat op . Analoge retro keukenweegschaal in de kleur mint groen.


Een sterke weegschaal gemaakt van staal. De afneembare kom is gemaakt van roestvrij staal en is . De grote schaal is gemaakt van roestvrij staal en is geschikt voor de . De Typhoon retro keukenweegschaal. Wat ben ik daar toch weg van, . De chroomkleurige kom heeft een inhoud van LiterOnmisbaar in . Retro keukenweegschaal met RVS afneembare schaal zwart.


Beschikbaar in verschillende configuraties. Ontdek de mogelijkheden in de winkel. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Dankzij de grote wijzerplaat . Wordt geleverd met een eenvoudig te reinigen, afneembare . De Korona Tom is een hippe keukenweegschaal met een retro -design.


BESTRON KEUKENWEEGSCHAAL RETRO DKW700SD. Kleur van het product: Roze. SALTER KEUKENWEEGSCHAAL 5KG 1260SVDR. Een prachtige retro keukenweegschaal van Urban Living voor algemeen gebruik.


Vandaag de dag kan de keuken gezien worden als een leefomgeving en een gezellig vertrek in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts