woensdag 23 november 2016

Boretti ligorio

Elk detail van deze gasbarbecue is met zorg uitgevoer van het speelse tweekleurige front met . Lees en bewaar deze handleiding zorgvuldig! Deze handleiding bevat specifieke instructies voor de bediening van uw barbecue. Dit is ideaal om in- en op te bouwen in een bestaande of nieuwe buitenkeuken.


Boretti Ligorio Gasbarbecue - Zwart. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Elk detail werd met zorg uitgevoerd tot en met het subtiel doorgevoerde horizontale lijnenspel in de . De Ligorio is een prachtige barbecue die in elke tuin goed tot zijn recht komt. Van het speelse tweekleurige front tot het subtiel doorgevoerde horizontale . In de Ligorio gasbarbecue is elk detail met zorg uitgevoerd.


Daarnaast is het ook een krachtige . Barbecue is reeds gemonteerd. Kom langs in onze toonzaal te Sint-Truiden, Limburg. Dit model leent zich uitstekend voor de persoonlijke invulling . De Ligorio Top is ideaal om in- en op te bouwen in een bestaande of nieuwe buitenkeuken.


Koop online Ligorio Gas Outdoor Kitchen. Steigerhouten buitenkeuken op maat. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från . Op deze bbq kun je meerdere gerechten tegelijk bakken of grillen. Voorzien van een grillrooster . Hoofdbrander van 8kW 1x Zijbrander van 9kW Infrarood . Coolblue : alles voor een glimlach.


Geniet van lange zomeravonden en optimaal kookcomfort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts