donderdag 24 december 2015

Solis koffiemolen

Met onze mobiele frituur maken we graag jouw feest in België of Nederland compleet. Frietwagen op locatie met verse Belgische friet én een grote glimlach! Bent u op zoek naar een frietkraam voor uw feestje, schoolfeest of andere gelegenheid?


Mobiele Frituur Marco komt in aanmerking voor Andere, Bedrijfsfeest,. En wilt u zelf uw frieten kunnen bakken? Dan bent u bij Fritremork aan .

Doel won een bezoek van de mobiele frituur van Vandemoortele. Mobiele Catering De Tempelier (eetkraam) op eventplanner. Frituur aan huis, dé oplossing voor uw feest of evenement! De Honger Stiller uit Antwerpen (Wilrijk) verhuurt verschillende luxe marktwagens zoals een mobiel frietkraam en mobiele frituurwagens tegen redelijke, lage . Het Heet Frietje Mobiel Frituur voor Antwerpen en omstreken. Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel voordelen.


U hoeft geen boodschappen te . Wij hebben ook een vaste frituur in Hamont-Achel, waar je altijd al eens kan komen proeven van onze verse frieten en snacks.

Verras uw gasten met het mobiel frietkraam van Friet on Tour. U kan er heerlijk smullen van kraakverse frietjes, overheerlijke snacks en in huis bereide . Organiseert u een evenement of hebt u iets te vieren? Maak er een origineel en zorgeloos moment van met heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frituur , . Mobiele frituur -, hotdog- of hambugerwagen voor organisatie, bedrijf of vereniging?


Verhuur frituurwagen voor één of meerdere dagen. We bieden daarnaast een kwalitatief snackaanbod tegen gunstige . Boefferke: uw mobiele frituur , snacks en bbq in West-Vlaanderen en Oost- Vlaanderen. Er is al een menu vanaf € 50.


Tal van traiteurmogelijheden. De beste frietjes in echte puntzakken! Frituurwagens nr - Aanhangwagen U kan bij ons een frituurwagen kopen, op maat laten maken, maar wij hebben ook frituurwagens te. U kan de frietmobiel huren voor al uw evenementen zoals bedrijfsfeesten, communiefeesten, babyborrels, recepties, opendeurdagen, . Warme schotels en Koude schotels in Mol, Antwerpen.


Reviews Super lekkere frieten. Er zijn weinig plaatsen in de Kempen waar Yvonne Braspenning (52) nog niet is geweest met Den Eetwagon. De mobiele frituur staat elk . Wanneer u kiest voor professioneel materiaal, topkwaliteit en een vlotte service.

Al jaar zijn we succesvol actief in het verzorgen van feesten en evenementen met onze frituurwagens in de regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Reinaert Catering : een mobiele frietkraam op uw feest ? Wilt u van het volgende feestje iets speciaals maken, kies dan vandaag nog voor onze mobiele frituur in Geel. Zo zullen uw gast zeker niet met honger . Hilde Mensch, uitbaatster van frituur De Box in Veerle (Laakdal), zit in zak en as. Terwijl Limburg en Antwerpen wachten op sneeuw, is in Oostende de . Food Team is een mobiele frituur die u in kunt huren voor uw feesten en partijen in de regio Antwerpen.


U zult zien dat iedereen blij wordt van ons eten! Hapjes, Koud en Warmbuffet, Themabuffetten, Kaastafels, Nagerechten en Drankenformules. Ga er langs voor de lekkernijen. Butcher levert traiteurdiensten aan huis, staan met de lekkerste hamburgers op feestjes en komen met mobiele frituur aan huis en verzorgen elke BBQ tot in.


Het wordt steeds vaker gedaan en dit omdat een frietkot ideaal is! We komen in heel Nederland maar ook in België komen we van Antwerpen. Graag zouden we een frietkraam of mobiele frituur willen huren voor ongeveer een 30-tal . Twijfel je nog hoe je dit jaar je lieve hardwerkende vader met vaderdag kunt verrassen? Huur een stoere mobiele frietkraam, nodig al zijn . Dankzij onze professionele .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts