woensdag 30 december 2015

Meilleur café en grain

We beschikken ook over een eigen koelaanhanger. Deze koelaanhanger is voorzien van een eigen kenteken en kan vanaf heden ook gehuurd worden bij ons. Op de koelaanhangwagen zit € 225. Breedte: 2cmWielbasis: 1cmKoelmotor: elektrischReferentienummer: . Ons verhuur bedrijf beschikt over een ruim assortiment van koelaanhangers.


Ons assortiment bestaat uit zowel kleine als grote koelaanhangers.

Dan biedt het huren van een koelaanhanger uitkomst. De goederen worden gekoeld . Voor ieder evenement te huur ( informeer naar de voorwaarden ). U kunt uw gasten verwennen met goed gekoelde dranken en eten. Wilt u kleine gekoelde producten transporteren? Dan is een kleine koelaanhangwagen huren de oplossing!


Zoekt u een koelaanhangwagen ? Bekijk het uitgebreide assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland.

We hebben altijd een koelaanhanger die bij u past. Boels is de plaats voor Koelwagen verhuur. Een enkelasser met een legnte van die gewoon op 2Volt werkt.


Op zoek naar een koelaanhangwagen ? In deze video tonen wij u graag de Humbaur HGK koelwagen. Ledig gewicht: 7kgLaadvermogen: 1. Handige koelaanhanger te huur in Zuidbroek! Met het huren van een koelaanhanger bent u uit de brand. De koelaanhanger heeft een hoge isolatiewaarde. Hierdoor blijft de temperatuur in de koeler op een.


Ook de inrichting kent een standaard programma en een maatwerk pakket. Onze koelwagens kunnen worden geleverd in vele uitvoeringen. Het huren van een koelaanhanger , ook wel koelaanhangwagen genoem is een enorm praktische oplossing om zonder problemen drank en voedsel heerlijk. Koel aanhanger per dag of per week huren?


Wij leveren alles in de regio Twente voor een lage prijs! Gebrek aan koelruimte of een feestje op een bijzondere locatie? Te huur koelwagen, koelaanhanger , koelaanhangwagen , vanaf 35. In het weekend vrijdag en zaterdag .

Hiervoor maken wij gebruik van een professionele koelaanhanger. Hiermee blijft al het vlees op de juiste temperatuur, zodat het in de beste vorm bij u aan komt. Amsterdam-verhuur beschikt over een ruim assortiment van koelaanhangers.


Voeg producten toe aan uw winkelwagen om een offerte aan te vragen of een bestelling te plaatsen. Verhuur bedrijf Coolpinguin voor extra koeling en evenementen producten. Alle prijzen zijn inclusief BTW.


U kunt in het vak opmerkingen aangeven om welke dag het gaat, en uw voorkeur voor tijd aangeven. Koelaanhangers , vriesaanhangers, biertafels etc. Dit kan perfect als aanvulling op uw feest om fusten of kratten bier . Een koelaanhangwagen of koelwagen huren bij Evento is ideaal wanneer u extra koeling nodig heeft op een party of voor het vervoer van . Alles staat koel in deze koelaanhanger ! Niet alleen uw barbecue bestelling en salades, maar ook al uw drinken. Alleen te bestellen in combinatie met een . Selecteer eerst een periode om te huren door de datum(s) aan te klikken wanneer u wilt huren. Vul vervolgens uw gegevens in met de . Ideaal om uw barbecue vlees, sausen en dranken gekoeld te houden!


Geachte bezoeker, indien u meer behoefte heeft aan informatie over Jawiku . Hij is vrijwel overal inzetbaar en werkt op 220V (ca. ampère nominaal). De installatie heeft veel koelcapaciteit, ideaal om bijvoorbeeld uw . Deze aanhanger kunt u prima gebruiken als koelkast op uw feest of BBQ. Staat u op een locatie en heeft u veel spullen die gekoeld dienen te worden? Dan is deze koelaanhanger precies wat u nodig heeft.


Kwaliteit U kiest voor kwaliteit wanneer u een koelaanhangwagen van ons huurt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts