donderdag 24 december 2015

Citruspers horeca

Profesionelle sinaasappelpersen voor in de Horeca bij Horeca world. Direct uit voorraad leverbaar, levering binnen uur. Vind citruspers horeca op Marktplaats.


Gebruiksgemak en een goed resultaat staan voorop bij de aanschaf van een professionele citruspers voor de horeca. Er zijn twee soorten verkrijgbaar: .

SANTOS SINAASAPPELPERS, CITRUSPERS , SAPCENTRIFUGE. De sap en sinaasappelpersen van santos zijn snelste sappersen om uw sinaasappel vers uit . Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Citruspers online kopen bij HorecaRama. Bekijk hier ons professionele citruspersen.


De professionele elektrische citruspers van Lacor combineert een elegant design met robuuste uitstraling, maakt . Bestel citruspersen van gerenommeerde merken.

Deze zijn verkrijgbaar met. De citruspers is een apparaat voor het elektrisch dan wel handmatig. De leverancier voor de horeca voor duizenden catering artikelen tegen . Op voorraa snelle levering door heel . Uitvoering: geheel uit niet roestend materiaal. Geplaatst in barapparatuur, citruspers , horeca apparatuur.


Omschrijving: Al jaren de meest verkochte automatische citruspers ! Santos citruspers model Santos Super - Body geheel uit niet roestend materiaal . Horeca benodigdheden bestel je eenvoudig online in horeca webshop. U zit goed bij Horecawebshop. SKU: cit-Categorie: Kleinapparatuur Tag:. Uitneembare zeef filtert sap en metaal deflector voorkomt spatten. Snelle en eenvoudige geluidsarme citruspers.


De automatische citruspers van Santos is bijzonder eenvoudig in gebruik: plaats een gehalveerde citrusvrucht in het compartiment en druk de hendel naar . Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Op zoek naar een Tellier RVS citruspers ?

U koopt deze al vanaf € bij Horeca. Bezoek onze winkel in Roosendaal of . Extra krachtige citruspers met zeer snelle en lichte werking. Met een professionele citruspers serveert u met gemak heerlijke verse. Vandaag introduceert VersvoorHoreca. Dit nieuwe concept maakt het mogelijk een renteloze lening te krijgen op een . Oranfresh kunt alle Horeca zaken . Met een citruspers perst u elektrisch of handmatig het sap uit sinaasappels, citroenen en . Geheel uit niet roestend materiaal Haalt d. Van Hattem Horeca levertbetaalbare en professionele horeca apparatuur voor de zakelijke- en particul.


Frusosol citruspers uitgevoerd in RVS. De opslagmand heeft een capaciteit van kilo. Wij leveren diverse soorten citruspersen met name van Santos in verschillende capaciteiten van tot 1liter per uur. Coolblue: alles voor een glimlach. Een wonderschone design citruspers met professionele kwaliteiten.


De nieuwe Solis citruspers is een topmachine, de inductiemotor is zeer geluidsarm met een. In het ontwerp was al rekening gehouden met een Zumex Versatile. We zijn zeer tevreden met de Zumex machines”, aldus Robert Verdam, Manager Horeca bij . Voordeligste koop bij Handelgigant.


Uw specialist in horeca apparatuur, . Door middel van middelpunt vliedende kracht haalt de pers de laatste druppel uit de gehalveerde. Zeer gemakkelijk schoon te maken. Nederlan met nieuwe, tweedehands en. Bij Horeca Winkels betaal je nooit te veel.


Vertrouwde service en snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts