woensdag 30 september 2015

Miele diepvrieskist

Kersenpitkussen van DeWeegschaal. Hartvormig kersenpitkussen voor een natuurlijke warmte. Al decennia lang een betrouwbaar huismiddel: een kersenpitkussen.


Kussens met kersenpitten zijn een traditioneel huismiddel voor weldoende warmte- en koudetoepassingen. Het kussen kan eenvoudig in de magnetron of oven.

De pittenzak kan in de magnetron en oven opgewarmd worden. Lees voor gebruik altijd goed de . Leuk beertje gevuld met kersenpitten. Kan worden opgewarmd in oven of magnetron en geeft een aangename en vertrouwde warmte. Niche heeft zich voor de verandering ingepakt met een kersenpitkussen. Ons kersenpitkussen is gebaseerd op een oude Zwitserse traditie.


Hij kan ook opgewarmd worden in de oven.

Treets Hittepit Lavendel kersenpitkussen - langwerpig - Wit. Warm het kussen op in een oven , stop het kussen in een glazen schaal met . Ook bij een langer verblijf in de oven zijn deze temperaturen onschadelijk. In principe kan het kersenpitkussen in de magnetron worden verwarmd.


Vervolgens leg je de zak in de magnetron of oven en warm je deze op. Voor een kersenpitkussentje zijn alle natuurlijke stoffen. Alternatief is opwarmen in een oven bij ongeveer 1° C. Extra verlichting van uw klachten door natuurlijke zachte massage van de kersenpitten.


Verwarmen in magnetron of oven. Opwarmen kan zowel in de oven als de magnetron:. De zacht aanvoelende overtrek is . Verschillende opties van verschillende webshops. Hierdoor voelt het kersenpitkussen niet meteen warm aan als u het uit de microgolfoven haalt. Gemakkelijk op te warmen in de magnetron en oven of te koelen in de vriezer.


Het kersenpitkussen wordt ingezet voor allerlei vormen van koude-.

Of een kersenpitkussen snel eventjes in de micorgolfoven. Precies daarom is een stoomoven met microgolffunctie perfect voor jou. Klein accidentje gehad: kersenpitkussen in de combi- oven op microgolfstand in brand gevlogen :oops: (te veel watt en veel te lang opgezet) . Te verwarmen in oven of magnetron. Lees de instructies van de fabrikant om het kersenpitkussen correct te verwarmen. Etenswaren mogen ook niet in . Classic: het traditionele standaardmodel . U kunt het gewoon in de oven of magnetron opwarmen.


Een kersenpitkussen is een multifunctioneel product. Volg de gebruiksaanwijzing betreffende opwarmtijden en het juist ingestelde vermogen van de oven of microgolfoven goed op. Controleer de temperatuur van. B) Gebruik voor het opwarmen van het kussen een oven en bij voorkeur geen magnetron.


D) Voorkom uitdroging van het kersenpitkussen. Ovenschotels zouden we in principe in de oven kunnen opwarmen, maar. De warmteknuffels van Warmies kun je zowel in de microgolf als in de oven opwarmen. Kan om het even welke stof gebruikt worden in de oven ? Het is ook mogelijk om de tijk . Wij hebben een combi- oven en de microgolf gaat vooral op om . Ik had deze graag gevraagd voor mijn verjaardag . Sissel Cherry kersenpitkussen 20x40cm (rood of blauw).


Beschikbare kleuren: roo blauw,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts