woensdag 30 september 2015

Champagne koeler

Vind champagnekoeler op Marktplaats. Chique op tafel, deze champagnekoeler met opdruk. Vul de koeler met ijs, en uw fles champagne of wijn zal heerlijk koel blijven.


En is er niets te vieren, dan zet . Met deze moderne RVS champagnekoeler kunt u heerlijke flessen champagne koelen.

Uiteraard is deze ook te gebruiken voor een overheerlijk flesje witte wijn. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €2-. Verras je gasten of jezelf met deze luxe champagnekoeler , tevens te gebruiken als wijnkoeler. Op de zilverkleurige champagnekoeler , gemaakt van RVS, staat . De diverse wijn- en champagnekoelers van Rivièra Maison houden de wijn en bubbels koel en zien er feestlijke uit!


Mooie champagnekoelers, diverse materialen.

Een mooie champagne koeler die er representatief uitziet. Geschikt voor ongeveer flessen. Schrijf de eerste review over dit product. Modern gevormde champagnekoeler van RVS met glanzende afwerking. Dankzij de dubbele wand blijft de wijn langer koel!


Eurosparen: Deze champagnekoeler heeft een glanzend RVS uitvoering. Het bijzondere design geeft de . Met deze champagnekoeler hou je je campagne of andere drank lekker koud. Buiten het feit dat de campagnekoeler handig is, is deze koeler ook nog eens fijn.


Deze mooie champagnekoeler van RVS heeft een strakke basic look en maakt het plaatje compleet op elke bar met zijn heldere strakke uiterlijk en unieke 2 . Met een champagnekoeler zorgt u ervoor dat de champagne lekker koel blijft. U vult de koeler met ijs en uw champagne of wijn zal lekker koel blijven. Laat een champagnekoeler graveren met een tekst, naam, logo of figuurtje. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau voor een feestelijke gelegenheid.


Ook verkrijgbaar: champagne flutes. Prachtige champagnekoeler om de champagne koud te houden.

Gusta, altijd iets leuks voor keuken, tafel en woonkamer. Met deze koelers blijven de champagne en wijnen op temperauur. Champagnekoeler RVS op voet. Deze prachtige champagnekoeler is ideaal voor het koelhouden van die mooie fles champagne, water en wijn.


Vul deze koeler met ijs en meerdere flessen . Leg je champagne in een champagne koeler en geniet van een heerlijke koude champagne op de bruiloft. Bron: woordenboek - champagnekoeler. De meest stijlvolle champagnekoeler van mat Inox. Dit is dé manier om uw champagne op tafel te houden. De isolerende eigenschappen van wol, in combinatie met de luchtdichte . Houd de wijn of de champagne voor uw gasten koud in deze chique wijnkoeler gemaakt van Polycarbonaat.


De champagnekoeler is een absolute . Deze zwarte wijn- en champagnekoeler WA1van Screwpull is geschikt voor het koelen van een fles van cl. Te bewaren in de diepvriezer. Coolblue: alles voor een glimlach. Daarnaast is de Cooler zuinig in gebruik . Online woordenboek Nederlands. Vertalingen van culinaire woorden.


Frans, Duits, Engels, Italiaans en Spaans. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Belasting: Vanaf € Incl. Koop nu bij wijnengeschenken.


Een nieuwe decoratie kan je interieur een boost geven. In dit artikel laat ik verschillende styling ideeën met een champagnekoeler zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts