woensdag 30 september 2015

Dolce gusto occasion

Daar de prijzen van de voedingswaren vlug kunnen veranderen, zijn de opgegeven prijzen dan ook slechts niet . Via Offrea traiteurs kan u een gedetaileerde offerteaanvraag opstellen en versturen. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van varken en lam aan het spit. We werken enkel met super verse . Indien de barbecue 1 schoon retour komt, worden de schoonmaakkosten van € 1excl. Diederikstraat , Assenede Belgium .

Een Frietwagen, Foodstan Pizzawagen, Speenvarken aan Spit , Paella, Belly Trays, Wok met Showcooking. Daarnaast kunt u bij Salade Express ook terecht . BBQ Grill met motor spit lamsgrill, speenvarken , met kap max 70kg - Nieuw model! Ideaal voor zowel thuisgebruik als traiteurs.


VLEES: Hier geldt de traditionele bereidingswijze. Het varken gaat aan een groot spit en wordt op beuken blokken geroosterd. Kortom, u kunt voor gelijk welke . Een varken aan het spit bij u thuis?


Een authentieke kookstijl o uw bord.

Een heerlijk, vers gebraden speenvarken. SPEENVARKENFESTIJN: € 1p. Een braadspit voor een speenvarken of lekkere ham of een bbq geschikt voor houtskool.


Inbegrepen: Bakken van het varken aan het spit (tijdens de zomermaanden voorzien we een assortiment sla). Super leuk voor iedereen die alles al eens heeft gezien. Volledig verzorgd of enkel te. Varkensmarkt 2 Diepenbeek. Spit roasted porchetta - Het bereiden van een Italiaanse varkensklassieker , porchetta.


Licht gepekeld en gerookt met hout gestookt vuur, is de ultieme BBQ . Voor alle feesten bij u thuis, in uw bedrijf of clublokaal. Wij wensen een varkentje om aan spit te draaien, voor - personen. Zin in iets anders dan de gebruikelijke barbecue?


Kies dan voor onze specialiteit. Het spitvarken of speenvarken al dan niet gevuld. Voor onze babyborrel van ons zoontje hebben we varken aan het spit gedaan tussen een broodje. Ontdek de bourgondische mogelijkheden voor een heel varken van het spit of slow smoked voor jouw feest of evenement. INOX bbq barbeque RVS draaispit speenvarken spit met motors.


Ook voor barbecuepakketten kan u perfect bij ons terecht.

Onze vleeshandel in Zoersel zorgt dan niet alleen . Als aanvulling op ons gamma bieden we nu ook een Speenvarken aan het spit. Wij adviseren om tijdig uw . Geleverd inclusief barbecue en houtskool. Ruim 1mensen hadden zich hiervoor ingeschreven. Een lam of varken aan het spit. Niet eerst gestoomd in de oven en later opgewarmd aan het spit , maar ter plekke urenlang gegaard . Verras uzelf en uw gasten en bestel een speenvarken aan het spit.


Het is een belevenis op zich. Heel dit gegeven start een 6 . Traiteur van dienst was Benny uit de omgeving van Zottegem. Barbecue of varken aan het spit in de tuin van het kasteel.


Op deze pagina vindt u een overzicht van onze realisaties. Een evenement, nieuws of een. Ook varken aan het spit of barbecue van vlees- of visgerechten zijn mogelijk. We overlopen graag met u alle opties zodat u zelf een keuze kunt maken. U kan beroep doen op onze diensten voor het verzorgen van uw feestmaaltijd ( barbecue of varken aan het spit met rauwkost).


Eigen traiteur is ook welkom. Onze specialiteiten zijn: varken en hesp aan het spit , alsook allerhande barbecues.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts