dinsdag 29 september 2015

Koffiemachine bonen

Service – kwaliteit en hygiëne dragen wij hoog in het vaandel! De beste frietjes in echte puntzakken! Verhuur mobiele frituur- en snackwagens, met personeel, voor uw feest en evenement.


Je kan daarom bij ons eenvoudig een foodtruck huren zonder personeel. De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen.

Frituurmobiel komt op uw feest met de mobiele frietkraam. Frietkraam huren in Overijssel. Snackske catering service voor events. Frituurwagen, hambuger- en hotdogwagen, pizza- en pastawagen, pannenkoeken-, wafel- of ijswagen huren ? Huur de frietmobiel van frituur St. Louis voor uw feest of evenement.


Reserveer online, bel of mail ons.

Bezoek ook onze frituur in St. Huur onze frietmobiel met of zonder bediening en laat uw gasten genieten van de lekkerste frietjes van Waregem! Er is een variatie aan menus die je zelf kan . U kan de frietmobiel – mobiele frituur huren voor evenementen, bedrijfsfeesten, communiefeesten, verjaardagsfeesten, babyborrels, opendeurdagen, recepties,. Uw frietmobiel voor West-Vlaanderen en Oost- Vlaanderen. Verkoop op uw Evenement, Opendeurdagen, Schoolfeest.


Reeds jaar verhuren wij frituur- en hamburgerwagens voor uw feesten, evenementen,. Onze verse lekkere frieten . Een frietwagen huren kan u zoveel kosten als u zelf wilt. Bent u op zoek naar een frietmobiel met de lekkerste,verse frietjes en overheerlijke snacks dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Huur nu uw frietmobiel in Roeselare! Frituur op uw feest biedt u een ruime keuze aan heerlijke snacks, frituur en traiteurhapjes, en lekkere verse frieten in een . Bij Feestsnacks zit je goed! De frietmobiel geeft ons de kans om ook mensen terug te zien die we al lang uit het oog verloren zijn.


Boven de 40km wordt een supplement gerekend van € per kilometer. Dit voor de verplaatsing, huur , onderhoud en gasverbruik van de frituur.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bezoekers zelf te bedienen en de snackwagen los te huren , zonder personeel. Informeer naar onze verhuurvoorwaarden en tarieven. En wilt u zelf uw frieten kunnen bakken? Dan bent u bij Fritremork aan . Wil je graag originele catering voor je feestje . U kunt onze frietmobiel zowel met als zonder personeel huren. Je krijgt héél wat resultaten waarvan je denkt, hmm . Huur een mobiele frituur met personeel bij Feestfrituur Den Eetwagon regio kempen.


Organiseert u binnenkort een verjaardagsfeest, babyborrel of bedrijfsfeest? Voor al uw feesten of gelegenheden kunt u gebruik maken van onze frietwagen ( frietmobiel ). Er zijn diverse mogelijkheden waar u een keuze uit kunt wagen. Een veelgestelde vraag aan ons is: “Kan ik ook je frietkraam huren ”. Dan kunt u bij ons terecht voor het verhuur van springkastelen, feesttenten, feestmateriaal.


Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen. Een mobiele frietkraam aan huis huren voor jouw communie, verjaardag of trouwfeest. Wie van ons eet er nu niet eens . Verkooppunten Frituurwagen te huur pagina 1. België het frietland bij uitstek.


Huur uw mobiele frietkraam bij Party Eventing en laat al uw genodigden. Mexicanos, we hebben het volledige gamma aan boord van onze frietmobiel. We komen met onze VW Kemperink, omgebouwd als frituurwagen, bij u thuis of op locatie om de lekkerste frietjes te bakken en uw feest compleet te maken.


De feestdis : Mobiele frituur voor elke gelegenheid. Zowel voor kleine als voor grote feestjes. De lekkerste verse frietjes aan de beste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts