vrijdag 22 december 2017

Tweedehands amerikaanse koelkast

Wij komen met ons mobiel frituur graag bij u op locatie of aan huis. Of het nu gaat om een evenement, bruiloft, personeelsfeest, babyborrel, communie of . Al onze gerechten zijn mee te nemen of worden gratis geleverd aan huis. Wij doen onze uiterste best om te leveren op het gekozen leveringstijdstip maar dit kan . Event Catering Bevers is het cateringbedrijf in de Benelux.


Wij verzorgen de totale catering van uw evenement.

Ruim culinair aanbod door diverse foodtrucks. Foodtrucks in Limburg - Ontdek hier een ruim aanbod aan Foodtrucks in Limburg. Voor de heerlijkste hamburgers vers van de plaat. Jij hebt waarschijnlijk ook al kunnen genieten van een heerlijke menu van een foodtruck.


Hamburgerkraam huren voor uw evenement? Vraag vrijblijvende uw offerte naar onze. Dan is de Premium formule van frituuraanhuishuren.


Wanneer u een hamburgerkraam wilt huren in Dendermonde, dan geeft u een speciale toets aan uw evenement. Leuk comfort food volgens een bepaald .

Boefferke: uw mobiele frituur, snacks en bbq in West-Vlaanderen en Oost- Vlaanderen. Er is al een menu vanaf € 50. Tal van traiteurmogelijheden. Gek op gegrild gehakt, bezeten van bao, of heuze hamburger fan? Image may contain: house , tree, sky, plant and outdoor.


Bij Feestsnacks zit je goed! Wij bereiden de lekkerste verse Belgische friet en snacks of hamburgers op jouw feest of evenement. Wil jij ook op jouw feest een gezellige hamburgerkraam in huren. Dan neem zeker eens een kijkje op de site.


Ons hamburgerkraam is wekelijks terug te vinden op diverse, lokale markten. Niemand gaat nog met honger naar huis ! Ons professioneel ingerichte mobiel kraam komt ter plaatse voor communies, lentefeesten, recepties, openingen, bedrijfsfeesten, evenementen, beurzen, . Uw gasten kunnen aan het hamburgerkraam de hamburgers zelf voorzien van alle . Superkwaliteit Burgers - ideaal in te zetten op evenementen, congressen, festivals en andere gelegenheden. Een echte food truck aan huis het kan ! U kan kiezen uit een standaard formule of een geheel vrijblijvende persoonlijke offerte. Een frituur aan huis voor al uw feesten en evenementen.


Het hamburgerkraam van Emilie Van Gucht uit Iddergem is zondagavond. Toen werden aan mijn huis in Iddergem mijn bestelwagen en .

Friet levering aan huis , Frietkot, Frietjes aan huis , Thuislevering, Frietlevering,. Mobiel frituur aan huis huren. Een feest aan huis of op locatie, ook bedrijfs events.


De lekkerste frieten aan huis. Voor belegde broodjes : ook levering aan bedrijven. Mais toujours…avec du caractère! Een veggieburger van de burgerij met sla en frietjes:.


Royal crispy hamburger , bicky ajuintjes, bicky sauzen, augurken. Bicky Lucky hamburgers, bicky ajuintjes, bicky sauzen, groenten. Voor al uw events heeft mcj-attractions de juiste oplossing ! Een hamburgerkraam huren of beter een mobiele frituur aan huis. Iedereen bakt thuis wel eens een hamburger : lekker, snel klaar en het hele gezin lust dit.


Een frietkraam aan huis zie je meer en meer als er iets te vieren valt. Reeds meer dan jaar dé Belgische mobiele frituur aan huis of op elke originele feestlocatie. Onze ervaring beleef je, proef je!


Ideaal voor woonst met uitbating of kantoorruimte op het ge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts