vrijdag 29 december 2017

Renmans feestmenu's

Met de Extra-kaart spaar je punten voor onze Extra-cheques ter waarde van 4€. Die kan je verzilveren in de Renmans beenhouwerijen. Gemengde fondue ‎ Gemengde gourmet ‎ Teppanyaki met noedels ‎ Gourmet junior Feestfolder Beenhouwerij Renmans https://www. Het Renmans eindejaarsmenu zorgt ervoor!


Eindejaar vinden onze medewerkers de leukste periode. Het is druk, maar we helpen de klanten met het perfecte feest. Ons feestmenu van het merk Huismerk - Renmans is beschikbaar bij Renmans voor de prijs van €35. En is beschikbaar van 12/12/tot 18/12/14.


Bekijk de promoties in de folder van deze week en vind de openingsuren van de Renmans winkel. Ruim assortiment vers vlees. Geldig van 06/12/20tot en met 31/12/2010 . Renmans folder in Aalter nu geldig ☚ Bekijk de huidige Renmans Aalter folder en schrijft u in voor onze nieuwsbrieven!


Je kookt elke dag voor vier, maar met kerst zitten jullie met achttien aan tafel. Hoeveel hapjes, hoeveel soep en hoeveel kroketten heb je dan nodig? Vind hier de baktijden van feestelijk gevogelte en vlees uit de Colruyt- beenhouwerij, zoals kalkoen, varkenskroontje en parelhoenfilet. Ontbrekend: renmans Guide touristique 20by MTVEV - issuu https://issuu.


Voor een geslaagd kerstmenu. Carrefour Market Boucherie des Barrages Renmans Matot M. Vilvoorde Franklin Rooseveltlaan 106. Slagers, charcuterie, Charcuterie, Slachthuizen, Charcuteries, Fijne vleeswaren, Ticket . Feestmenu met de favorieten van Yvette van Boven De Volkskrant.


Dendermondse steenweg 77-93Aalst. Kapiteintjesstraat 93Aalst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts