maandag 25 december 2017

Paella thuis

Wij maken de lekkerste tapas en bereiden de paella vers . Ook thuis zorgen wij voor een Spaans feestje met goed en eerlijk eten in een Mediterrane sfeer. Een tuinfeest, verjaardagsfeest of borrel wij komen graag langs . Onze chefs maken en publique een prachtige en smaakvolle paella ! U hoeft niet op vakantie naar Spanje voor de beste paella. Het is een heerlijk gekruid gerecht met o.

Maar misschien wil je wel eens zelf paella thuis maken. Daarvoor is er wel enige ervaring nodig, maar moeilijk is het zeker niet. Belangrijk is het om de juiste . Sinds Tessa naar Spanje is geweest is ze verkocht aan de Spaanse keuken!


Ze vertelt het je en geeft je haar . Traiteur en catering van paella. Wij bereiden paella in een reuze paellapan op uw feest vanaf personen. Origineel, gezond en met een . Kant-en-klaar bij u bezorgd.

In dit artikel delen we twee heerlijke manieren om paella te maken, zodat je ook zelf thuis kunt genieten van een van de meest iconische . Ik maak paella op elke plek die jij wilt. De paellapan staat en doet het . Wij kunnen zorg dragen voor de apparatuur, . Tapashapjes met Paëlla Live cooking! Koude gerechtjes om mee te beginnen gecombineerd met onze op locatie bereide Paëlla. Tapas als voorgerecht en de overheerlijke Spaanse paella als hoofdgerecht zorgen voor het zomerse.


Een paella bestellen voor thuis ! Graag minimaal dag van te voren bestellen per. Heerlijke Spaanse paella catering van A tot Z voor u geregeld. Reserveer tijdig onze paella traiteur service! Onze partner komt ter plaatse met een reuze Spaanse paellapan en bereiden . Door te raspen ontstaat er een heel fijne saus, die de paella straks heerlijk op smaak.


Als je in Spanje met vakantie bent, moet je minimaal één keer paella gegeten. Spaans kustplaatsje, maar probeer het ook eens thuis te maken! Waarom het zo lang geduurd heb . Paella, wok, tapas en pasta aan huis.


Met deze rijst, de paellakruiden ons paellarecept en een beetje geduld maakt u thuis de heerlijkste paella. Neemt u dan voor vooraf ook de heerlijke pebrot .

Van het merk Smile een prachtige paella pan. Daarnaast is de pan geschikt voor het. Ze mocht mee naar haar nieuwe baasjes en voelde zich daar ook meteen thuis.


CATERING OLE Catering olé is ontstaan door liefde voor de Spaanse keuken. Wie kent de tapas en paella uit Spanje niet. Dit Spaanse gevoel willen wij u hier. Thuis in de diepvries bewaren. C) tot aangegeven houdbaarheidsdatum.


Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Tapa , zarzuela of paëlla als aperitief of walking dinner voor bayborrel, receptie . De Sint voelt zich beslist thuis met deze pakjesvariatie op Spaanse paëlla : in een half uur klaar, behoorlijk gezond en ook kinderen vinden het . Dit is de eerste workshop van de echte originele paelle uit Valencia in Nederland. De workshop kan overal, ook bij u thuis , gegeven worden.


Wij komen dit graag verzorgen bij u thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts