vrijdag 24 februari 2017

Lf959rb51

Keukenmedewerker vacatures in Nederland op Adzuna, de zoekmachine voor vacatures in Nederland. Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle . Heb je interesse in de horeca? Wil je werken in een (groot)keuken?


Dan is de opleiding keukenmedewerker misschien iets voor. Vacature: kok of keukenmedewerker. Koks gevraagd: Elke zaterdag wordt in het eetcafé van de vrijplaats een heerlijke veganistische (1 plantaardige) . Is koken een passie, hobby of droom? Als keukenmedewerker ben je verantwoordelijk voor de Mise en Place werkzaamheden, waardoor je de chef-kok zoveel mogelijk zorgen uit handen neemt.


Enthousiaste lunch-chef gezocht! Werken in een keuken met het mooiste uitzicht van Amsterdam? Als keukenmedewerker voer je voedinggerelateerde taken uit (bijv. portioneren, opbergen voeding, bediening) volgens de normen en principes om zo bij te . Dan zoeken wij jou als belangrijke spil in ons team!


Ben je een echte teamplayer? Wil jij ambulant, fulltime of parttime aan de slag? Wat is, wat doet een keukenmedewerker ? Hoewel je de bereidingen maakt volgens de instructies van de kok, ben jij verantwoordelijk voor het werk dat de chef . Vind eenvoudig je nieuwe job. Taken zullen, afhankelijk van de capaciteiten, . Is in het bezit van goede sociale . Bekijk de vacature en solliciteer direct.


Maak deel uit van onze gepassioneerde wereld van top-gastronomie bij een van onze Jeunes Restaurateurs. Hierbij het actuele vacatureaanbod. Op dit moment zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je ondersteunt de kok en werkt aan de . Functiebeschrijving: Schoonmaak- en keukenmedewerker.


Keuken medewerker - Personeelsrestaurants Museumplein. Functiefamilie: Praktisch uitvoerende functies. Je komt te werken in een flexpoule.


Uitvoeren van de bereidingen, bewaken van de kwaliteit, gaarhei . Je helpt mee met het bereiden van de dagelijkse warme lunch voor ongeveer dertig mensen. Ons doel Jou een beroep aanleren én je een betaalde job als keukenmedewerker te helpen vinden. Voor akkoord naam leidinggevende. Ons aanbod Gratis opleiding in een praktijkgerichte . Bent u hartelijk en iemand die met veel passie bezoekers verwelkomt en van dienst kan zijn? De keukenmedewerker voert volgens instructies van de verantwoordelijke voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) en vaat uit.


UBN is altijd op zoek naar uitzendkrachten die bij kunnen springen. Ga voor een keukenmedewerker vacature die bij jou past. Je leert de verschillende kooktechnieken toepassen en voert bereidingen uit in een professionele keuken.


Functiedoel: de keukenmedewerker dieetafdeling is verantwoordelijk voor het bereiden, het portioneren en het controleren van de dieetmaaltijden teneinde een . Woonzorgcentrum Huis ter Hagen ligt in het rustige Driehuis vlakbij de bossen en de duinen. In de een- en tweepersoons-appartementen wonen 1ouderen . In weken volg je een opleiding tot keukenmedewerker of hulpkok. Er is een stage van weken in een erkende horecazaak met openstaande betrekking . HTI Sint-Antonius is dé warmste school in hartje Gent voor voltijds onderwijs (tso - bso), deeltijds onderwijs en OKAN. De FOD Justitie is op zoek naar keukenmedewerkers (contract van bepaalde duur) in Brussel. Er zal een wervingsreserve worden aangelegd.


In de opleiding keukenmedewerker leer je basiskooktechnieken aan. Je zal in deze opleiding voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) moeten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts