dinsdag 28 februari 2017

Krefel levering aan huis

We maken er een origineel en betaalbaar feest van. Mogelijkheden voor warm en koud buffet vanaf personen. Met bediening, buffet of enkel leveren.


Brochetto is een origineel restaurant waar u zelf de kok bent. Thema buffetten , wereldse gerechten indien u een speciale stijl in gedachte.

Tijdens een receptie je gasten iets bijzonders, smaakvol en culinairs aanbieden? Kies dan voor een overheerijk en origineel buffet. Bbq met personeel voor de bereiding van saté, shaslicks en garnalen. Intro Een verfrissing bij de lunch, heerlijk koud en origineel geserveerd!


Uiteraard kunnen alle buffetten, in overleg, naar wens worden gecombineerd. Een buffet met diverse warme en koude hapjes. Een heerlijk origineel buffet.

Voor een gezellig moment bieden wij op zaterdagavond en zondagmiddag onze brunch in buffetvorm waarvan u kunt nemen zoveel u wilt. Op zoek naar een echt Engels buffet? Dan zit u goed bij Braakhuis Catering en Verhuur. Serveer een origineel buffet en kies voor onze Engelse gerechten. Hetzelfde geldt voor een origineel tapas buffet of een maaltijd met Nederlandse stamppotten.


Alle gerechten, warm en kou zijn van feestelijke wereldklasse. Met ons handige keuzemenu is bestellen van een heerlijk buffet of kostelijke lunch in Eindhoven reuze. Erg origineel is bijvoorbeeld ons Spaanse tapas buffet.


Nagenoeg elk buffet is mogelijk. Wilt u uw gasten verrassen met een origineel feest, kies dan voor een van de vele buffetten. Zo is er het heerlijke stamppot . Probeer dan eens dit hartige zonnebloembrood uit.


Bent u op zoek naar een origineel , lekker en verzorgd buffet ? Steeds vaker zie je het verschijnen: een BBQ op je bruiloft. Bij vitamientje kan je terecht voor een ruim assortiment heerlijke salades, wraps, pastasalades en een origineel koud buffet. Wij serveren u complete buffetten met div.

Bovenstaand buffet wordt gepresenteerd in origineel Spaans aardewerk op. Op deze pagina ontdek je onze speciale themabuffetten. Een origineel buffet kan je het tapas buffet van Catering Hanenburg wel noemen. In tegenstelling tot tapas hapjes is het tapas buffet bedoeld als een complete . Het Italiaans buffet bestaat uit de hieronder beschreven gerechten. Traditionele tapas of een wereldtapas buffet ? Antieke buffet kast met veel opbergruimte.


Twijfelen jullie tussen een buffet op je bruiloft of een diner? Wij zetten de grootste verschillen en voordelen en nadelen op een rijtje. Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteer op nieuwhei Sorteer op . Bewegend presenteren van uw buffet en drankjes trekt gegarandeerd veel aandacht.


Zoekt u een origineel catering concept? Heeft u liever een andere samenstelling van uw warme buffet , dan horen wij het. Je gasten op een originele manier een buffet aanbieden? We creëren op diverse plekken uitgiftepunten (foodcorners) waar verschillende producten worden . Catering, ideaal voor een verjaardag bij je thuis of een buffet op locatie of een feest in een. Een smikkel en smul buffet voor jong en oud met keuze uit soepen,.


Of een origineel idee voor die ene speciale gelegenheid? Of wil u graag een origineel buffet bestellen voor een personeelsfeest, huwelijksfeest of bedrijfsopening? Maak dan snel kennis met onze nieuwe buffetten en . Piekfijne miniburgertjes, groentjes in een origineel jasje.


Hier verzorgen wij uw catering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts