maandag 27 februari 2017

Gasfornuis prijs

Ook kunt u uw eigen afbeelding of logo laten graveren. Wijnfleshouder met gegraveerde glazen Graveren op Glas. Een houten kist waarin een fles champagne, wijn of bier past, een zeer luxe cadeau!


Wij maken het nog persoonlijker, door er gegraveerde glazen aan toe te . Een luxe wijn-of-champagneglas met persoonlijke gravure zoals een tekst, namen en data. Set van glazen Versierd met originele Swarovski-stenen Indien gewenst met gravure Met de hand gemaakt 2ml inhoud Materiaal: kristalglas Kleur: .

Twee mooie glazen mogen graveren in opdracht. Beiden zijn met de hand gegraveerd. Waren deze gegraveerde glazen in de zeventiende eeuw nog zeldzaam en meestal door amateurs gegraveer in de achttiende eeuw werd het aanbrengen. Met gegraveerde glazen laat je ongetwijfeld een bijzondere indruk achter.


Het is een uniek en persoonlijk . De mooiste gegraveerde glazen met je eigen tekst en ontwerp voor scherpe prijzen! Glazen graveren met logo en of tekst vaatwasbestendig. Wijnglazen, Champagneglazen en Longdrinkglazen.

Wij helpen u met uw ontwerp. Makkelijk bestellen, snel geleverd. Wil je glazen laten graveren met bijvoorbeeld een eigen tekst of je bedrijfslogo?


Etsen is een wat achterhaalde methode om wijnglazen te graveren. Door middel van waterstoffluoride of ammoniumfluoride wordt uw logo of bedrijfsnaam met . Koop of Verkoop gegraveerd op Marktplaats. Trotec lasergraveermachines voor het graveren op glas. Mooi uitgewerkte kristallen glazen met gegraveerde afbeeldingen van fruit Perfecte staat. Diverse door hem gegraveerde glazen zijn bewaard gebleven en daarop is te zien dat hij de geschiedenis van zijn tijd heeft weergegeven.


Hier bestel je je glaswerk voor jouw zaak of speciale aangelegenheid. Superleuk, ook om kado te doen. Het gaat dan om het graveren van een logo of tekst of een ijkstreepje. Kosten: €3inclusief BTW. Make your own creations with this work.


Uiteraard kunt u glazen laten bedrukken met uw logo of tekst. Maar heeft u ook al eens aan graveren gedacht? Salentein Malbec met glas en gegraveerde glazen.

Een glazen bokaaltje met spiegeltje in den voet. Alle producten kunnen in dit kistje geleverd worden, behalve de liter . Vaderdag is ook weer in zicht! Je zocht naar: gegraveerde glazen vaas! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht . Drie met de diamant gegraveerde glazen uit deze collectie trekken in het bijzonder de aandacht door hun kwaliteit en onderwerp.


Op dit drietal wil ik in het kader . Sta versteld van onze eerlijke prijzen en geniet van extra kortingen bij grotere afname. Online artikelen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. De bokaal in het Rijksmuseum behoorde eens toe aan het gezelschap 'Den. Rotterdam glazen gegraveerd door Kieseling.


Het graveren van glazen kan op diverse manieren:. In de houder wordt een diamantfrees geplaatst, waarmee roterend in het glas gegraveerd kan worden. Er is al een wijnglas inclusief graveerwerk voor slechts ,euro!


De levertijd van de gegraveerde wijnglazen is slechts 1-werkdagen. De meest courante modellen hebben we steeds op voorraad. Slechts een der gegraveerde glazen bokalen, destijds in het bezit van den kunst- en oudheidsverzamelaar D. Schinkel alhier, is in goede handen gekomen . De aankomende feestdagen kunt u geheel in Princenhaagse stijl een drankje nuttigen uit een collectorsitem. Wijnpakket met twee Royal Leerdam wijnglazen die jij zelf ontwerpt.


In een luxe houten kist met een fullsize fles Luc Pirlet wijn. Deze leuke retro vintage gegraveerde glazen bestaande uit stuks wordt verkocht wegens verhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts