vrijdag 24 juni 2016

Traiteur thuis

In de horeca laat je mensen genieten. Ik kan je werk aanbieden in een sfeervol restaurant. Parttime tot fulltime: 10- uur. Horecamedewerker – Startersfunctie. Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

We hebben veel leuke grote . Op Wijksteunpunt het Pluspunt wordt iedere dag een verse avondmaaltijd bereid voor . Deze vacature is bij een leuk café-restaurant in het hart van Blokzijl. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Een aantrekkelijk theater café, klantvriendelijk gedrag, snelle bediening, een hygiënische werkwijze . Heb jij een passie voor high-end horeca en hospitality?


Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Een horecamedewerker , vaak nog een ober of serveerster genoem zorgt ervoor dat klanten in een horecagelegenheid kunnen eten en drinken.

Bekijk alle waiter vacatures en solliciteer direct online! Als horeca medewerker zorg jij voor de ultieme gastvrijheidsbeleving. Get all the articles, experts, jobs, and insights you need.


Een dag vol inspiratie, toffe . Jouw baan als horecamedewerker. In het Deka Restaurant serveren wij heerlijke koffie, thee en andere dranken. Omdat de liefde van onze klanten ook door de . Wervingsinformatie horeca medewerker. Kom werken bij het leukste theater uit de regio!


Ondanks het harde werken, geniet ik ervan om tussen mensen te werken die genieten van een ontspannen dag. Een smoothie is een smoothie. Je kunt bijna overal een gezonde smoothie bestellen.


Voor dit mooie bedrijf zoeken wij horeca medewerkers die van. Een enthousiaste collega met een aantal jaren werkervaring in de horeca ? Heb je in het verleden in de horeca gewerkt en ben nu weer toe aan een uitdaging? All-Round horeca medewerker.

Uw taken zijn onder andere: horecaruimte schoonhouden, tafels . Per direct zijn wij voor onze vestiging in Almere Oost op zoek naar een vakbekwame en enthousiaste horeca medewerker. Ben jij die flexibele en assertieve . Filmhuis Alkmaar is per direct op zoek naar een oproepkracht horecamedewerker. Profiel: Je bent een gastvrije en communicatief vaardige collega, met . Kom in de horeca werken bij Fier ! Wij verzorgen evenementen, van intieme diners tot zakelijke bijeenkomsten, van kookworkshops tot bruiloften op een . In deze functie word je multifunctioneel ingezet, waardoor je alle facetten van de horeca meekrijgt. Zoek jij een toffe bijbaan voor naast je studie?


Je werkomgeving is divers en . Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou. TE Studenten Uitzendbureau kan u van dienst zijn met een horeca medewerker. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van HBO en WO studenten.


Bekijk dan de horeca medewerker vacatures van Gastvrij HU in Den Bosch. Een motivatiebrief horeca lijkt op veel manieren heel erg op een normale motivatiebrief, zoals bijvoorbeeld de motivatiebrief administratief medewerker. Steeds meer mensen willen een veggie en vegan optie op de kaart, wij helpen je deze klantvraag te verwezenlijken. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Voor onze locaties zijn wij per direct op zoek naar gezellige en vlotte . Elke dag werken onze horeca medewerkers hard om onze gasten te bedienen en de IKEA-beleving nóg beter te maken! Zijn de eigenschappen servicegericht, . Ben je gastgericht, heb je oog voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts