donderdag 30 juni 2016

Laguiole kurkentrekker

Laguiole Style de Vie Kurkentrekker Rozenhout. Dankzij de tweetrapstechniek ontkurk je een fles professioneel en moeiteloos! Vind laguiole kurkentrekker op Marktplaats. Gratis gegraveerd met naam of datum.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis . Must have voor de wijnliefhebber. Specificaties: materiaal: gehard staal en hout verpakt in een . In deze kurkentrekker zit een tweetraps hefboom en roteert vijfmaal. Naast het scherpe lemmet is het zakmes ook . Een must voor de wijnliefhebber en sommelier. Gepresenteerd in een mooie geschenkverpakking.


Luxe kurkentrekker in een elegant zwart opbergkistje. Slechts resterend op voorraad. Bestel online op Wijnklimaatkast. Een mooie kurkentrekker van olijfhout en gehard staal in een kistje. Deze kurkentrekker is gemaakt van gehard staal en . De kurkentrekker … Bekijk volledige . Een elegante kurkentrekker die is uitgevoerd in geborsteld edelstaal met het hout van een 5. Standaard met echt lederen etui.


Een bijzondere en luxe kurkentrekker , voor die speciale zakelijke relatie. Maar onder die naam is ook veel nep verkrijgbaar. In originele verpakking , dwz in een houten doosje.


Wordt geleverd in een zwart houten kistje. Groothandel voor al uw bedrukte . Ieder onderdeel wordt met uiterste precisie . Uw gasten krijgen een perfecte indruk van de wijze waarop u met wijn omgaat. Een Languiole kurkentrekker met een olijfhouten of zwart houten handvat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts