vrijdag 24 juni 2016

Koude buffetten

Het is de bedoeling dat de gasten naar eigen smaak. Wij verzorgen warme en koude buffetten voor groepen van meer dan personen. Ons motto is: Alles is mogelijk. Gemarineerde haringfilet met appel en curry.


Wilt u een koud buffet bestellen voor een verjaardag, feest of borrel? HapjesAanHuis heeft diverse heerlijke koude buffetten in het assortiment. Koude buffetten bij Catering Witteveen.


Vanaf personen per buffet). Koud buffet Easter temptation € 1- p. Bij Ideaalcatering bent u aan het juiste adres voor uw warm en koud buffet. U kunt al een warm en koud buffet bestellen voor € 1per persoon! Traiteur Millennium (Essen-Nieuwmoer-Kalmthout), voor al uw recepties en feesten. BUFFETS FROIDS - KOUDE BUFFETTEN.


Buffetten: heerlijke warme en koude buffetten óók op maat gemaakt. Speciaal voor uw wensen biedt La Casserole mooie warm en koude buffetten aan. Zalm, gebakken rosbief, gebakken varkensgebraa hespenrolletje, tomaat crevette, gebakken kippenboutje, gevuld eitje en fruit. Gewoon een lekker koud buffet. We bieden ze aan in diverse variantien vanaf personen.


Prima alleen te bestellen maar ook makkelijk als basis . Hieronder vind u onze koude buffetten welke we speciaal aanbevelen voor meer dan personen. Vlees, vis en vegetarisch - Gratis thuisbezorgd op elk adres - Op elk gewenst tijdstip. Verkrijgbaar vanaf personen. Voor meer informatie mag u ons mailen, bellen of komt u in onze winkel, . De warme en koude buffetten van De Zaak vol Smaak zijn ideaal wanneer u een feestje heeft en voor een grotere groep iets lekkers op tafel moet zetten.


Deze zijn alleen verkrijgbaar in buffetvorm en voor groepen van. Eten hoeft niet altijd warm te zijn om lekker te zijn. Dat bewijzen wij met onze koude buffetten. Maak uw keuze uit onze voorstellen. Bent u op zoek naar catering in Lelystad en Dronten van hoog niveau voor een betaalbare prijs?


Daarbij kan je koude aardappeltjes, koude pasta of brood . Al onze koude schotels en pastasalades kan je verkrijgen op een porselein bord. Er zijn diverse buffetmogelijkheden bij het Arsenaal, koude buffetten , warme buffetten, koud-warme buffetten en themabuffetten. Zeeuws spek, Partysaus mosterdsaus.


Uitermate geschikt om bij het buffet iets warms te serveren. De aanvulling op de koude buffetten. Voor een feest of andere feestelijke gelegenheid leveren wij overheerlijke buffetten. Het buffet stellen wij samen aan de hand van uw . Een evenement, nieuws of een activiteitenkalender? Heerlijke buffetten voor een smakelijke lunch of diner.


De standaardbuffetten kunnen uitgebreid worden naar keuze. Een buffet is een manier om aan gasten eten aan te bieden. Een koud buffet is een buffet met alleen maar etenswaren die niet verwarmd zijn, zoals broodjes . Rundvleessalade – komkommersalade met garnalen en tomaat. Dit buffet is opgemaakt met o. Gevulde eieren, asperges met . Warm en koud buffet bereid met verse producten. Met opwarmschalen, borden, bestek.


Vóór uur bestel morgen gratis geleverd. Formule 1: Lunchbuffet € 3p. Carpaccio van tomaat met grijze garnalen.


Assortiment van Italiaanse charcuterie . Rauwkostkerry (of andere salade naar keuze - zie bijlage salades).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts