maandag 17 augustus 2015

Frietkraam aan huis

De Vos Lemmens Frituurwagen 3. Frituur De Snackcar, een smakelijke en gezellige frituurwagen! Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Ik kom naar u toe, ook aan huis ! Wij komen tot bij jou met onze mobiele frietkraam aan huis.


Het grootste assortiment aan snacks vind je in onze mobiele frietkraam aan huis formule.

Een frietwagen aan huis is de smakelijke en handige oplossing om feestvierders te voorzien van onweerstaanbare Vlaamse frieten en . Wilt u een frietkraam huren? Op Hapjes aan Huis kunt u direct een frietwagen reserveren op locatie en aan huis. Bij Feestsnacks zit je goed! Boefferke: uw mobiele frituur, snacks en bbq in West-Vlaanderen en Oost- Vlaanderen.


Er is al een menu vanaf € 50. Tal van traiteurmogelijheden. Een frietkraam aan huis zie je meer en meer als er iets te vieren valt.


Reeds meer dan jaar dé Belgische mobiele frituur aan huis of op elke originele feestlocatie.

Onze ervaring beleef je, proef je! Wij maken ieder feest compleet door met onze mobiele snackwagen . Voor zaken als frietkraam huren, frietkraam, verhuur frietkraam, frietkraam aan huis , frietkraam verhuur, te huur frietkraam, mobiel frietkraam, frietkraam feest, . Onze mobiele frituur aan huis Regular, Meest gekozen door onze klanten. Wil jij ook genieten van jouw feest zonder zelf de handen uit de mouwen te steken.


Met frietkraam brabant haalt u een betrouwbare partner in huis. Voor het verzorgen van een overheerlijke puntzak friet en . Service – kwaliteit en hygiëne dragen wij hoog in het vaandel! Onze frietkraam op uw feest is steeds een leuke belevenis zowel voor u als voor. Lekker hoor, een frietkraam aan huis in Deurne. Of het nu gaat om een evenement, bruiloft, personeelsfeest, babyborrel, communie of . Tijdens een evenement is een frietkraam op locatie echt van toegevoegde waarde.


Mobile frituur Pro-frit op uw feestje, Babyborrel, trouw of. Wij zorgen voor vriendelijke bediening, Lekker eten, en voldane gasten! Een frituur aan huis voor al uw feesten en evenementen. Snackske catering service voor events. Frituurwagen, hambuger- en hotdogwagen, pizza- en pastawagen, pannenkoeken-, wafel- of ijswagen huren?


Jij hebt waarschijnlijk ook al kunnen genieten van een heerlijke menu van een foodtruck. In België gaat wekelijks met frietjes naar huis.

U kan er heerlijk smullen van kraakverse frietjes, overheerlijke snacks en in huis bereide . Frit-uurtje - mobiele frituur voor alle feesten, evenementen en uitvaarten. Huur dan een patatkraam van Patatpret. Neem contact op voor informatie.


Wij bezorgen u een geslaagd frietfeest! Omschrijving Ben je op zoek naar een frietkraam aan huis of elders op . FrietFun – Catering Depoorter. Een mobiele frituur in Limburg nodig?


Onze Limburgse frituur op wielen is ingericht volgens de laatste wettelijke eisen. U kunt er zeker van zijn dat onze wagen . U kan de frietmobiel huren voor al uw evenementen zoals bedrijfsfeesten, communiefeesten, babyborrels, recepties, opendeurdagen, . Daarnaast is onze wagen erg wendbaar en daardoor de geschikte frietkraam aan huis. Maak van iedere gelegenheid een echt feest door heerlijke frietjes te laten aanrukken.


Wij plaatsen ons met onze mobiele frituur in Antwerpen op uw gewenste . Het verhuren van een frietkraam of uitbaten ervan is niet zo eenvoudig. Bij ons vindt u de beste prijs voor de beste kwaliteit, van een standaard assortiment tot en met een super assortiment, u huurt onze frietwagen al vanaf vier euro . Deze mobiele frituur uit Voorde – Ninove is de ideale oplossing voor catering voor particulieren en bedrijven: recepties, privé- en . Afhankelijk van de hoeveelheid frieten die u gaat bakken, hebben we de frietkramen. Het is een bijzonder leuke manier om eens een mobiele frituur aan huis of op locatie te laten komen.


Mobiele frituur wie heeft ze nog niet gezien. Gegarandeerd succes, ook bij de buren. De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest. Onze specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet, verzorgen we bij u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts