maandag 24 augustus 2015

Cateringdozen

De cateringdozen in het assortiment zijn uitgevoerd met een venster. Hapjes of broodjes op een cateringschaal kunnen mooi worden verpakt in een handige duplex cateringdoos. Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt! Zeer mooie cateringdoos 35cm (36x25xcm) voor slager, horeca, catering, viswinkel. Op zoek naar duurzame cateringdozen ? Diverse formaten kraft cateringdozen uit voorraad leverbaar.


Snelle levering, scherpe prijzen! Promoot uw producten in een cateringdoos bedrukt met uw logo, wij leveren alle maten bel voor meer informatie . Composteerbare traiteur dozen met PLA. Vind catering dozen op Marktplaats. Om u een keuze te geven in dessins is er gewerkt aan een tweede . Medium cateringdoos good food stuks per pak, doos pakken.


In deze fraaie cateringdozen van I Love Fish voelen jouw visproducten zich als een vis in het water! Onze liefde voor vis gaat ver… Daarom . Bio en duurzame disposables zoals cateringdozen van afbreekbaar materiaal koop je online op BIOdisposables. Groot assortiment en de nieuwste . Je opgemaakte cateringschaal ziet er professioneel uit in deze cateringdoos met . Uitermate geschikt voor het verpakken en presenteren van bijvoorbeeld. Maak kennis met onze vele A-merken voor de . Geef maaltijden, broodjes, vlees- en saladeschalen, . Geef uw broodjes, maaltijden of snacks extra aandacht met deze stijlvolle cateringdoos en bijpassende verpakkingen.


Deze nieuwe serie catering dozen zijn . Aanbieder - Brabant Veilingen. Voorzien van venster, deksel zit vast aan de doos 37x27x8cm. Catering dozen PREMIUM QUALITY. Kuyl disposables bv uw groothandel in verpakkingen.


Bent u op zoek naar een unieke cateringdoos van papstar? Ideaal om uw broodjes, tapas, gourmetschotel, hapjes in te vervoeren, met of zonder venster, ook . See what people are saying and join the conversation. BeschrijvingNieuwe catering dozen in de kleur zwart met deksel. De dozen zijn bij en bij de r. See this and similar jobs on. Duurzame cateringdozen , ongebleekt FSC met Pla venster.


Depa cateringdozen karton Bon Appetit 38. Deze groene rietjes hebben een diameter van 5mm en een lengte van 23cm, ideaal voor o. De groothandel in Veenendaal en Den Haag voor al uw verpakkingen, disposables en hygiëne. Verpakt per pak van stuks.


Alle verpakkingsmaterialen voor je bedrijf . Bio cateringdoos LEKKER NATUURLIJK groot - Inhoud: stuks. Het aantal stuks betreft de bodem EN de deksel, in het geval van de grotere maten kan dit . Deze cateringdozen hebben een venster aan de bovenzijde. Het laatste nieuws voor de versspecialist op Verspunt. Lever jouw bestanden aan in gesloten, drukklare bestandsformaten.


De drukklare bestandsformaten kan je aanleveren als PDF ( of hoger), TIFF (laag), . De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Naast gebaksdozen, vensterdozen, behoren ook cateringdozen tot het standaard programma. Ook voor Sinterklaas, Kerstmis, Pasen en fastfood heeft . Bedankt voor de prettige persoonlijke service.


Boy is al elke jaren onze vaste leverancier voor . Unieke cateringdozen voor een prachtige presentatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts