maandag 31 augustus 2015

Spaceman

Controleer uw tapinstallatie op lekken. Gebruik enkel degelijk en veilig materiaal. Sluit alle cilinders af na gebruik. CO2- gas (koolzuurgas) is verstikkend. Veelgestelde vragen horeca faq.


Een belangrijke factor voor deze stabiele prijs is dat wij onze eigen tapinstallatie beheren en hiermee een sterke onderhandelingspositie . Op zoek naar een meedenkende horeca leverancier voor uw event? Concerten, buurtfeesten, bedrijfsfeesten of toernooien. Wij zorgen voor een geslaagd . Als horeca ondernemer bent u voortdurend op bezig met uw zaak en hoe u uw klanten tevreden. Sterker nog, u krijgt onze tapinstallatie GRATIS in bruikleen. De Biertapwinkel staat voor kwaliteit brouwerijmaterialen en is uw totaal leverancier voor al uw café- en horeca inrichtingen.


Wij hebben een groot assortiment . Elektronica oplossingen voor horeca en horeca -installateurs. Bel voor info: +2866585. Of mail ons: info@flowguard. TEL - 0Horeca Bezoek onze website en.


We zijn weer klaar voor dag HANOS Internationale Horeca. Is mij gevraagd Tap Service Nederland in Brabant en Z Holland op de kaart te zetten. Om de tapinstallatie in optimale conditie te houden, is het van belang om uw bier -, wijn-, frisdrank- of koeling jaarlijks grondig te laten reinigen en inspecteren op . Complete tapinstallaties Horeca JP. Occasion Verrijdbare bar compleet met tapinstallatie. De installatie wordt veelal gebruikt in de horeca.


In de loop der jaren zijn verschillende varianten van de oorspronkelijke tapinstallatie in gebruik geraakt. JTK Koeltechniek heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van volledige tapinstallaties. En het monteren van flessenkoelers naar uw keuze. Flex Horeca Tapservice verleent service aan horecabedrijven en slijterijen bij tapinstallaties voor een alge prijs.


Gamko fustenkoeler met bierkoeler Horeca. RVS Dubbele Jupiler tapkraan tapzuil Bar Cafe Horeca. Heineken Gekoelde David Tap Biertap 230V Horeca.


Categorie Bar en tapinstallatie van veiling Horeca apparatuur eventverhuurmaterialen te Drunen (1/2) op BVA Auctions. Koeling Revelard produceert, plaatst en herstelt duurzame tapinstallaties en koelkasten voor flessen bij professionele klanten in de horeca. Van huis uit thuis in de horeca ​.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts