maandag 30 maart 2015

Wpro stapelkit

Universele stapelkit met safe-in-lock systeem. Unsubscribe from Krefel Nv - Sa? WPRO universele stapelkit NL. Geschikt voor wasmachines en drogers van. Nieuw gekocht, maar ruimte te klein!


Alleen uit de doos geweest om te proberen. Producttype: Stacking kit, Kleur van het product: White,. Breedte: 6mm, Diepte: 6mm. Aantal per verpakking: pc(s).


Dankzij zijn hoge kwaliteit en robuuste structuur, kunt u de . Past op alle wasautomaten met afmetingen x 60cm. Dankzij deze veilige stapelkit kan je met een gerust hart de droger bovenop de wasmachine . Met name in kleinere ruimtes kan het erg handig zijn om uw wasdroger bovenop uw wasmachine te plaatsen. Met deze stapelkit van Wpro kunt u uw apparaten . Op werkdagen voor 22h bestel morgen gratis thuis bezorgd. Premium 2-in-universele stapelkit.


Deze stapelkit is enkel ges. Bij aanschaf van een tweedehands droogkast heb ik gratis een stapelkit. Voorzien van een werkblad voor wasmachine en wasdroger. Stapelkit met uittrekbare lade. Tussenstuk voor het plaatsen van een droger op een wasmachine . Het online shoppen bij uw lokale vertrouwde winkel ? GRATIS verzending bij afhalen bij uw lokale winkel ? TUSSENSTUK KUNSTSTOF MET LADE Informatie: De Wpro verbindingsplaat stabiliseert uw droger op de wasmachine volledig veilig en is snel en eenvoudig.


This Pin was discovered by Joke Van Roy. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts