vrijdag 27 maart 2015

Ki20rv60

Een regelmatig voorkomende storing is dat de trommel van de wasmachine niet meer draait. De oorzaak hiervan moet meestal gezocht worden in de . SAMSUNG WASMACHINE CENTRIFUGEERT NIET MOTOR KOMT NIET OP. Uw wasmachine trommel draait niet meer of Knettert of Ruikt soms branderig of u hoort.


De aansturing van u wasmachine motor werkt niet meer naar behoren. Draait de trommel van je MAJESTIC wasmachine niet meer ?

In bijna alle gevallen betekent dit dat de koolborstels van het apparaat versleten zijn. Op deze manier voorkomt u nog meer problemen met uw wasmachine. In dat geval draait de trommel niet meer en dit kan komen door wasgoed dat vast is . Het enige nadeel is dat deze defect . Miele W6wasmachine de trommel draait niet meer. Mijn ongeveer jaar oude indesit wasmachine wil niet meer. Althans de trommel wil ineens niet meer draaien.


Hij kraakt en piept als een oude . De trommel van de wasmachine draait niet meer (verder doet de wasmachine het nog, draait dus wel een programma).

Vandaag problemen met de wasmachine (Bosch WFG 1A EU) gekocht op. Alles werkt volgens mij behalve de trommel draait niet. Miele wasmachine trommel draait niet bij nat wasgoed posts dec. Trommel wasmachine draait niet posts okt. Siemens wasautomaat trommel draait niet meer posts nov.


Als je wasmachine niet meer werkt is dat heel vervelend. Hoor je de motor wel, maar draait de trommel niet of wordt het water niet weggepompt? Hij draait niet meer , ik hoor nog wel watergeluiden maken, pompen enzo,.


De wasmachine kan helaas niet kosteloos gerepareerd worden,. Miele de luxe W7trommel draait niet meer posts aug. Indesit wasmachine draait (bijna) niet meer posts feb. Klussen met Jos klussenmetjos. Als de wasmachine niet meer werkt is dat frustreren waarschijnlijk heeft u geen idee waar de storing aan kan.


Deze zorgen ervoor dat de trommel draait. Mijn Beko wasmachine van een jaar oud doet raar. Dan is iig je aandrijfriem niet geknapt want dan draait de trommel helemaal niet meer.


Gratis tips om uw wasmachine eenvoudig zelf te repareren vindt u hier. Mijn wasmachine centrifugeert niet meer.

Sinds vanmorgen draait de trommel van de wasmachine niet meer. Wasmachine trommel draait niet meer is een veelvoorkomend probleem bij diverse merken wasmachines. Sinds vorige week draait de trommel van mijn wasmachine niet meer. Heb jij een soortgelijke klus?


De motor hoor je wel, maar trommel draait niet mee. Bij het handmatig ronddraaien van de trommel geen weerstand. De wasdroger zit vol, maar er draait niks. Dat duidt op een duidelijk probleem.


Dit probleem kan binnenin de wasdroger verschillende oorzaken hebben. Het zou dus de motor kunnen zijn, of de aansturing van de . Of je was komt kletsnat uit de trommel , je wasmachine klinkt als een Boeing. Het kan echter ook zo zijn dat er te weinig wasgoed in zit.


Is hij aan spoelen toe kan het tevens een waterafvoer kijk bij. Plotseling zie je dat de wasmachine water geeft, maar de trommel niet meer draait. Het niet meer draaien van de trommel kan verschillende oorzaken hebben : .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts