woensdag 25 maart 2015

Traiteur binche

See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Recensies van bezoekers over Eetsalon De Mol. Er zijn tot nu toe helaas nog geen recensies over afhaalrestaurant Eetsalon De Mol achtergelaten door onze.


Limburg - Royale omzet Overnameprijs 85. Huurprijs frituur 9euro per maandKoop frituur ook mogelijkAan drukke toegangsweg Voldoende . Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op .

Ook verzorgen we catering op locatie en bieden we vergader faciliteiten aan. Gelegen langs de een drukke verbindinsweg Turnhout - Mol. Gebruiksklaar en ideaal voor een broodjeszaak.


Het gebouw en perceel zijn volledig vernieuwd. Haar bio-bakkerij verhuisde ze naar een grotere locatie in Mol. Ik behoud het aanbod van de klassieke broodjeszaak en maar voeg er . Openingsuren van broodjeszaken in Mol met hun contactgegevens en adresgegevens.


Ook de koopzondagen en koopavonden van broodjeszaken in Mol zijn . Belegde broodjes , bereide gerechten en traiteurdienst in Geel.

Kraakverse broodjes met huisgemaakte slaatjes, wraps, bereide gerechten en salades. Vers broo luxe belegde broodjes , heerlijke taart en cake. Eenvoudig online bestellen en laten bezorgen. Heb je zin in heerlijke, ovenverse, koude of warme broodjes gemaakt met dagelijks verse producten.


Een gewapende man overviel zaterdag benzinestation Total én Fruitmarkt Cools in Mol. Guy Hufkens (48) van de aanpalende broodjeszaak. Alle beschikbare lunchrooms bij lunch bestellen Mol zorgen voor thuisbezorging binnen een uur.


Ook geschikt voor andere doeleinden. Olmensebaan - Zeer goed draaiende broodjeszaak en bijhorende woonst met 4. Broodjes , croissantjes en meer bestellen in Mol. Deze wordt dagelijks aangevuld met verse pasta, broodjes en snacks. BANCONTACT, kbc mobile, belfius mobile, . Je kan in de zaak een broodje komen bestellen (bekijk onze menukaart) Of je bestelt een assortiment van broodjes.


Hieronder kan je per soort een kijkje nemen . Bagetje in Vrasene is een dagverse broodjeszaak met een ruim assortiment aan snacks, pasta en salade. Ook kunt u hier terecht voor boekingen voor . Hele leuke broodjeszaak in het centrum van Kasterlee. Topservice, kraaknet en verrassend.

Werkzoekenden, werknemers en werkgever positief versterken voor een krachtiger bedrijf of organisatie. Een trendy broodjes - en soepbar waar je terecht kan voor een lekker vers broodje, een tas soep of een frisse salade. Heden wordt in dit pand een broodjeszaak uitgebaat met zitplaatsen, toilet, keuken, bereidingsruimte en opslagruimte.


In een groene omgeving genieten van een hapje en een drankje, dat is mogelijk bij taverne en brasserie Piccolo in Mol. Wij bieden u dagverse producten. Toemaathoek MOL OPENINGSUREN Dinsdag tot zaterdag 11.


Steeds de lekkerste tapa- broodjes en broodjes voor elke receptie, babyborrel, personeelsfeest. MOL - Elke Rondom zet een horecazaak uit de buurt in de kijker. Bij de belegde broodjes is onze gekruide kipsalade het populairst. Croissanterietje is een nieuwe broodjeszaak gelegen in het centrum van Mol in de Lakenmakersstraat 35. Bent u op zoek naar een verscheidenheid van . Welkom op de website van Krokanneke.


Wij leveren aan scholen en bedrijven in en rond Beringen. Wij verzorgen ook ontbijtmanden, verrassingsbroden en belegde broodjes voor al uw feestjes, recepties, vergaderingen,. Boven de zaak is er een appartement.


Krokantje Schendelbeke is het adres voor uw belegde broodjes ! Te midden van scholen en op wandelafstand van station. De zaakvoerder van een broodjeszaak aan de Turnhoutsebaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts