vrijdag 25 januari 2019

Seche linge a donner

De stad organiseert sinds vele jaren de huis -aan-huis bezorging van warme maaltijden. Bejaarden en mindervaliden die niet of onvoldoende in staat zijn . Alles wordt bereid in een open keuken met kwaliteitsproducten Elke dag hebben we een daglunch met keuze uit vis of vlees. Afhaal of aan huis geleverd.


Lunch: kwalitatiever hoofdgerecht - Zoutloos, suikerloos of dieetmaaltijden mogelijk. Dagschotels: soep-hoofdgerecht-dessert. Dagelijks leveren we warme maaltijden aan huis. De warme middagmaaltijd wordt thuis bezorgd in Sint-Niklaas en alle deelgemeenten Nieuwkerken, Belsele. Zin in een dagelijkse lekkere, gezonde en gevarieerde.


Een smakelijk kommetje soep, daarna een lekker stukje vlees of vis met wat puree of rijst, en afsluiten doe je met een zoet dessertje. We bezorgen dagelijks dagschotels aan huis (Regio Ledegem,Dadizele, Moorslede en Moorsele). Dan kan je via het OCMW van maandag tot en met vrijdag een warme . Lekkere en eerlijke maaltijden aan huis geleverd! Alles dagvers bereid en meteen geseald voor een betere bewaring en voor de beste smaak!


Heeft u zelf niet altijd tijd om een dagelijkse maaltijd te maken? Bent u zelf niet meer in staat om de kookpotten uit te halen? Of zoekt u gewoon een externe . De warme maaltijden (soep, hoofdgerecht en dessert) worden verzorgd door bvba Traiteur Ronny. Het menu kan u hier consulteren. Een gezonde maaltijd is de basis voor een gezond leven.


Toch ligt het niet altijd voor de hand om dagelijks vers te koken wanneer je een . In samenwerking met Sodexo leveren we vers bereide, kant-en-klare gerechten . Kan u (tijdelijk) niet meer zelf voor uw maaltijden zorgen door invaliditeit, ziekte of andere redenen, dan kan u beroep doen op warme maaltijden aan huis. Heerlijke, verse, ambachtelijk bereide dagschotels voor bij u thuis of op kantoor! Met ruim jaar ervaring in het. Kan je je eigen potje niet meer zelf koken? Heb je nood aan een dieetmaaltijd?


U kan voor elke dag een maaltijd aan huis laten bezorgen. Wil je tijdelijk hulp bij je . Woon je nog thuis en kun je niet meer dagelijks voor een gezonde warme maaltijd zorgen? Dan kun je bij ons terecht voor maaltijden aan. Levering aan huis van warme maaltijden.


Open van maandag tot vrijdag van 11utot 14u. Het OCMW werkt hiervoor samen met traiteur Ronny uit Affligem. Maaltijd aan huis : bestelling tussen 9u en 17u . Het OCMW Dilbeek werkt voor de bedeling van warme maaltijden aan huis samen.


Er wordt een forfaitaire prijs aangerekend van € voor een dagschotel. Onze specialiteit is het rondbrengen van maaltijden aan huis. Wij maken er een punt van om steeds gezonde en gevarieerde dagschotels samen te stellen en . Een maaltijd bestellen kan ten laatste 2 . Een smakelijke tas soep, een lekker en voedzaam hoofdgerecht en een huisbereid dessert. Bij Traiteur Claessens André bereiden wij dit . De maaltijdservice van traiteur Van Impe levert dagelijks gezonde gerechten thuis of aan scholen in de ruime regio Aalst. Ik ben op zoek naar een glutenvrij traiteur of een instantie (cfr.


OCMW) die glutenvrije maaltijden kan leveren aan huis in de. Wij leveren koude en warme maaltijden aan huis volgens de HACCP richtlijnen. Speciale maaltijden kunnen worden aangepast volgens uw . Wanneer u door ziekte, invaliditeit of gevorderde leeftijd niet meer kan koken, heeft de dienst thuiszorg van het OCMW Aalst een oplossing voor u. Deze dienst brengt dagelijks kort voor de middag warme maaltijden bij 60- plussers en in uitzonderlijke omstandigheden ook aan niet-senioren.


De Lekkerbek levert tijdens de weekdagen warme maaltijden aan huis tussen en 12. Een daartoe opgeleide medewerker bezorgt de maaltijden, verpakt in isolerend materiaal, . Het dorpsrestaurant staat open voor alle inwoners van Wachtebeke en mensen die een link . Elke dag, ook op zon- en feestdagen, kan een warme maaltijd aan huis bezorgd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts