vrijdag 25 januari 2019

Contigo swish

Als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu. Al onze barbecuespecialiteiten komen uit eigen bedrijf en zijn van . U vindt op deze website alle informatie over onze slagerij en de vele ambachtelijke producten die wij verkopen. Ook dit BBQ-seizoen kunt u naast onze volledig verzorgde barbecues, ervoor keizen om zelf achter de grill te gaan staan.


Een traiteur die weet wat een geslaagde barbecue inhoudt, vindt u bij Het Mmm Moment uit Lede. Vlees: U kunt uit onderstaande lijst een keuze maken uit onze mogelijkheden.

Wij bieden alles voor een complete barbecue. Barbecue - Barbecueschotels. Bij ons kunt u terecht voor de mooiste, en ook de lekkerste barbecuevleesschalen.


Tevens verzorgen wij ook uw complete . Proef de zomer met onze overheerlijke barbecuespecialiteiten. Samen met de zon komen ook de barbecues weer tevoorschijn. Gezellig met vrienden, collega.


Het zonnetje schijnt en de temperatuur is prima, tijd voor de barbecue.

Met ons uitgebreide assortiment barbecuepakketten maken wij het u gemakkelijk. Kwaliteit door ambachtelijk vakmanschap. Heerlijk barbecuen in de tuin of heerlijk gourmetten of wokken. Kies één van de drie pakketten of stel zelf een barbecue samen!


Helemaal compleet met een barbecue , borden en bestek. Het hele jaar door de lekkerste specialiteiten voor de barbecue. Zeg nou zelf, het is toch een feest om op een mooie zomerse dag gezellig buiten te genieten . BBQ (pakketten) - Verse (ham)burgers, worsten, koteletten, roasts. Pastasalade met gerookte hoevekip en radijsjes.


Wij hebben verschillende formulles. Voor de echte fijnproever die eens iets anders op de barbecue , fondue of gourmet wil, hebben wij volop variatie. Liefde voor het slagersvak, passie voor lekker eten! De Culinaire Verswinkel houdt het midden tussen een ambachtelijke slagerij, een traiteur en een luxe . Compleet BBQ pakket of losse artikelen?


U bent op zoek naar een cateraar voor uw BBQ catering? HapjesAanHuis verzorgt uw complete barbecue partyservice, op elke locatie voor elke gelegenheid. Prijs traiteur bbq aan huis Valkenswaard Bladel Eindhoven Noord-Brabant, barbecue traiteur “Compassie Catering” John Wouters . BBQ “Standaard” (ongeveer 4gram vlees), Hamburger Procoreurlap Sate Sjaslick BBQ worst.

Voor een totaal verzorgde barbecue hebben wij een aantal culinaire mogelijkheden voor u samengesteld. Traiteur Maison Moes staat synoniem voor lekker. Maar wist je dat wij ook een . Slagerij, BBQ en traiteur , Velden NL.


Witteveen verzorgt de catering voor u. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een gezellige barbecue op onze BBQ smoker met of zonder bediening of . Wilt u zelf een pakket samenstellen, dan helpen wij u daar graag bij! Informeer in de winkel naar de vele mogelijkheden. Zoekt u een traiteur voor een ordinaire barbecue ? Dan bent u aan het verkeerde adres. Geniet van de fijne momenten en de charme van een barbecue aan huis.


Organiseer je een barbecue aan huis? Dan sta je, helemaal met een groter gezelschap, al gauw de hele dag in de keuken om alles voor te bereiden. Als ervaren slager en traiteur staan wij bekend om onze uitgebreide catering. Uiteraard blijven we investeren en innoveren om de beste service en kwaliteit te.


Verjaardag, jubileum, familiefeest, zakelijke lunch, bedrijfsfeest of een gezellige barbecue …. Van Marwijk is van de grootste traîteurs van Gelderland. Het is wordt weer barbecuetijd en dat betekent dat u volop kan genieten van onze barbecuespecialiteiten en pakketten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts