maandag 30 juli 2018

Melkopschuimer philips

Grote Markt z/n, 28Mechelen van 07:uur tot 14:uur. Naast onze visgroothandel hebben wij een aantal visverkoopwagens op markten en standplaatsen . Het plafond van viswinkel Den Gouden Karpel op de Vismarkt in Brugge is ingestort. Speel onze burgemeestersquiz (regio Mechelen -Lier). Uitbater Karim, van viswinkel Sardien, start snackbar.


De klanten zijn zowel Brusselaars als mensen die speciaal uit Leuven en Mechelen komen. Ook toeristen vinden hun weg naar de viswinkel , . Ga verder op de Boomsesteenweg/N177. Neem de Pierstraat en Matenstraat naar de Dorpsstraat in Niel. Als u eerder van richting Mechelen komt, neemt u best . Visgroothandel Vandermaesen, sinds kort geïntegreerd met Levenstond Seafood uit Riemst, gaat op oktober in Beringen een nieuwe winkel . Vishandel Emiel Vismarkt Viswinkel.


Telefonisch uw vis bestellen voor 16u en op de dag van uw keuze afhalen in onze winkel te Brugge, Jacob van Arteveldestraat 9. U geniet steeds van de beste . Nederland Limburg; Mechelen. Viswinkel ; Afhaalrestaurant Beleggingspanden Brood banketbakkerij Broodjeszaak. Boucherystraat , Mechelen Oudere kern, verbouwingen Faience bekleding 1925- 19Foto 2006dec18_074.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts