vrijdag 27 juli 2018

Cocktail stamper

Maak een lekkere zomerse cocktail en serveer je cocktails met deze . Met de Vacuvin cocktail stamper ( muddler )pers je in een handomdraai de sap uit je limoen of citroen. Ideaal voor bij het maken van die heerlijke caipirinha of . Homestiacocktail muddler rvs bar cocktail stampers fruit ijs muddlers. Deze Vacu Vin cocktail stamper is deaal voor het kneuzen van kruiden en uitpersen van citrusvruchten bij het bereiden van cocktails.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Inno Cuisinno Vijzel met stamper cm. Geniet van een verse mojito of een zomerse cosmopolitan dankzij deze cocktail stamper van Vacuvin.


RVS met siliconen cocktailstamper om uw munt of limoen aan te stampen bij het maken van cocktails ! Verzendkosten: Verzendkosten voor dit product . Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Stamper Tonic Zwart Lang (stuks). Gratis verzending vanaf €2-.

Hierbij een recept om een heerlijke mojito . Kitchencraft caprina-stamper. Onmisbare hulp bij het stampen van munt en citroen in je cocktails. Roestvrijstaal met koperen finish. Product niet beschikbaar - Andere . Point-Virgule een beroep gedaan op cocktailspecialist Manuel . Beschikbaarheid: Op voorraad.


COCKTAIL STAMPER MOJITO 4INCOOKUT. Op zoek naar Vacu Vin Cocktail stamper ? Elektromic Geel, Voorraad onbekend. De stamper is een vier-in-één stamper van Cookut.


Je kunt de stamper gebruiken als maatbeker . Modern Man houten cocktail stamperDe houten cocktail stamper is een must have voor een goede cocktail bereiding. Verpletter fruit, munt en andere kruiden. Bestel Cocktail lepel met stamper voordelig online bij BasicBarTools. Een stijlvolle en duurzame bargadget voor het stampen van fruit, kruiden en specerijen om de perfecte mojito, ouderwetse en Caipirinha- cocktails te creëren. Zelfs de grootste bierdrinkers zullen deze frisse cocktail met gember, limoen én pils.


Doe in elk glas partjes limoen en serveer met een rietje en een stamper.

Kom eens langs of bekijk onze webshop! De leukste wijnhandel van Gouda! Deze kunststof cocktail stamper is vaatwasmachine bestendig.


Een heerlijk verfrissende cocktail met twee van onze favorieten: limoncello. Een mooie en goedkope cocktail stamper van kunststof, en vaatwas bestendig. Muddler, houten stamper om fruit en ijs fijn te malen, perfect voor Mojito ! Met de kleine propellers aan de onderkant van deze stamper kun je gemakkelijk je lekkere . Shaker voor cocktails , 5ml € 195. Deze verpakking bevat Papstar cocktail stampers met een lengte van cm.


Voor het crushen van bijvoorbeeld ijs in cocktails. Op deze pagina vindt u een aantal stampers voor de horeca bar met prijzen en afbeeldingen. Vacuvin Cocktail stamper eenvoudig online bestellen - Wereldwijde levering - Lage verzendkosten - Klanten geven ons een 9. Een muddler of stamper wordt veelal gebruikt bij het maken van caipirinha en mojito, zodat alle ingrediënten tot volle smaak komen in het glas en deze goed a. Tonic stamper, transparant, 17cm, per 1stuks in doos.


Eissens FSE Cocktail stamper hout. Using an Ice Stamp to create your own Branded Cocktails. The first major difference with Ice Stamps is that the artwork needs to be inverted. Bestel MINI TONICSTAMPER PS ZWART CM uit Decoratie voor de food professional bij HANOS Horeca Groothandel. Suiker en vruchten crushen voor een cocktail doe je met een stamper ! Deze stamper van Rösle zorgt voor een egale druk en is gemaakt van roestvrij staal.


De muddler is onmisbaar bij het maken van mojito of caipirinha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts