donderdag 25 januari 2018

Frituur zoersel

Bij Digiweten laten we mensen op een heel eenvoudige manier kennismaken met de mogelijkheden van de computer en het internet. Leren werken met een computer, Mobiele telefoon of een tablet? Spelletjes leren spelen of communiceren met andere via het internet? Heb je nog maar zelden of nooit met een computer gewerkt?


Dan kan je met deze cursus de eerste stappen zetten.

We houden het eenvoudig: geen . BEEGO stuurt een slimme ICT student naar jouw thuis. Toegankelijk, snel en lage tarieven. Of het nu gaat om een eerste kennismaking . Dan help ik u graag door u persoonlijk te . Je leert enkel wat je nodig hebt!


Computercursus aan huis: Wie zijn we?

Wil je enkel leren wat je nodig hebt? Als u door de bomen het bos niet meer ziet en u wit graag uitleg of les hebben, dan is dat ook mogelijk. Het kan erg prettig zijn om samen . Schieten uw computervaardigheden tekort? Seniorweb biedt ook computerhulp aan huis en houdt maandelijks een inloopspreekuur.


Gaat u voor het eerst werken met een computer? Heeft u net een een nieuwe pc gekocht? Privé computerles aan huis in de regio Zaanstreek - Waterland. Gilde de Baronie leert mensen omgaan met de computer.


Ook zijn er taalcursussen en . Na aanmelding, komt de docent bij u langs voor een kennismaking. Student IT Services: een computerstudent aan huis , met name in Utrecht en Gelderland . Laat je je afschrikken door ingewikkelde handleidingen? Niet nodig, het is veel leerzamer als iemand jou stap voor stap . Let op: de eigen bijdrage voor de cursus bedraagt € 1- . Prive les door een gecertificeerde PC Dokter?

Worstelt u met een bepaalde vraag? Of zou u wel eens wat beter willen werken met uw PC, laptop of Apple computer? Hierdoor zult u meer plezier . Lessen mogelijk in verschillende talen: - Nederlands. Dan is deze computerles wellicht wat voor u! U kunt ook bij onze dienstverleners terecht voor uitleg over diverse programma's.


Huis van de Buurt MorschwijckIedere vrijdag van 10. Wilt u graag weten hoe u een e-mail verstuurd of hoe. Ook voor computerles aan huis bent u bij ons aan het goede adres.


Volgende PC-lessen starten in het najaar in het dienstencentrum. Liever computerles op uw eigen computer thuis dan in een groep? Deel dit bericht: Vandaag is er ook. Daarnaast is PC50plus uniek omdat veel lessen aan huis worden gegeven. Bert geeft ook computerhulp aan huis , zoals het installeren van apps en software, het instellen van internet of wifi en het oplossen van . Laat u zich afschrikken door ingewikkelde handleidingen?


Tijdens een computerles legt ICT-Perfect het u een-op-een uit. Diensten en producten: Software, Software. Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres.


Weet u eigenlijk niet wat u met uw computer aan moet? Bent u bang op iets verkeerds te drukken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts