dinsdag 30 januari 2018

Bosch dhu965e

Deze pot beschikt over een rubberen rand rond de deksel om de pot vocht- en luchtdicht te maken. Zo blijven producten langer vers en houdbaar. Voorraadpot bamboe deksel - 9. Flesje met kurk - cl - glas.


Doordat de voorraadpot transparant is, is de inhoud altijd . Meer ideeën over Butler pantry, Canning jars en Diner kitchen.

De monding is het gedeelte waar de deksel op de glazen pot wordt gedraaid. Een pot met twist-off sluiting opent u door de deksel een kwartslag te draaien. Vul glazen potten met laagjes ijs in verschillende kleuren en wissel deze af met. Gebruik een kleine glazen pot voor een 1-persoonsportie en een grote pot . Luchtdicht en ideaal om lekkers in te bewaren. Deze glazen voorraadbussen Mixed van Brabantia zijn ideaal voor het.


Orde op zaken met voorraadpotten, glazen potjes met deksel en voorraadbussen. Als je voedsel in een pot met een goed .

Leeg een pak snoepjes in een van onze glazen potten en roep de sfeer op van een . Bekijk dit product en meer Glas- . Grote glazen voorraadpot met glazen deksel van Luminarc met een inhoud van 2L. Nu in de aanbieding voor EUR 50. Gratis verzending vanaf € 50. Fijn overzichtelijk én het staat mooi in je keuken, . Ook aan glazen voorraadpotten bij de Bijenkorf geen gebrek.


Ingrediënten behouden hun smaak en blijven knapperig door deze te bewaren in de luchtdichte voorraadpotten van Cookinglife. Bewaar er allerlei hartigs of zoet in, zo blijven alles lang goed. Stylingtip: ook leuk om een glazen voorraadpot te decoreren met souvenirs en decoratie-items.


NIJMEGEN webshop EXTRAvestiging. Blokker heeft een ruime keuze aan voorraadpotten. Online artikelen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Je weet wat ze zeggen: wie wat bewaart, die heeft wat.


Maar wie veel bewaart, heeft nog veel meer! Waar vul jij deze grote glazen voorraadpot met deksel en. Deze koekjespot is voorzien van diverse soorten koekjes op de deksel.


Ook perfect voor het bewaren en serveren van eten.

Brocante: Brocante: Kunst en Antiek De Franse Lelie te Meppel, in- en verkoop en taxatie van kunst en antiek. Inhoud is 8ml, fijn formaat voor in de keuken. Verzendkosten: wordt goed verpakt, plasticvrij verzonden. Oud glazen koekjespot maar met Sinterklaas kun je er net goed pepernoten in doen en met kerst musketkransjes. Deze vintage koekjespot verkeert in perfecte staat.


Coffee and Tea Brokers importeren en distribueren de beste koffie, thee en accessoires in Nederlan Belgie en Luxemburg. Met deksel, helder, zonder decoratie, afmeting: ca. Shop nu online of in één van onze winkels!


Vierkante glazen voorraadpot met mooi bewerkt, ribbelig glas. Let op de details van het dekseltje. Handige voorraadpot of weckpot met een schroefdeksel.


In de maat liter is dit een kleine glazen pot. Ideaal voor het vershouden van koffie, rijst, pasta, snoep etc. Ook voor het op alcohol of siroop bewaren van vruchten. Kleine voorraadpot van bewerkt glas met een kaketoe op het deksel.


Glazen pot met beugelsluiting van liter. Ideaal als keukenopberger en heel mooi in het keukenkastje. Een lage voorraadpot van helder glas met een deksel van kurk. Diameter aan de binnenkant cm.


Bewaar je koekjes in stijl met deze glazen voorraadpot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts