donderdag 25 mei 2017

Deco bouchon liege

Bewaar je thee in de stoere Teastreet blikken. Door de licht- en luchtdichte sluiting behoudt de thee langer zijn smaak en . In een goed afsluitbaar speciaal theeblik blijft je losse thee vers en smaakvol. Bij een Oost-Duitse Illegal (illegaal Nederland ingesluisde Oost-Duitse agent) werd dit theeblik aangetroffen.


Onder de thee lag zijn codemateriaal verborgen. Metalen theeblik voor 1gram thee.

Rond theeblikje met een bamboe look. De inhoud van dit theeblikje is 2gram. Leuk blikje voor het bewaren van losse thee. Met scharnierdeksel, goed stapelbaar! Middelgroot theeblik , ideaal voor losse, biologische thee.


Leuk om cadeau te geven of handig voor thuis. Handig theeblik voor het vers houden van je losse, biologische thee. Leuk en speels vershoudblik met kijglas.


Ideaal voor het bewaren van losse thee of suiker.

Geocaching is a treasure hunting game where you use a GPS to hide and seek containers with other participants in the activity. Tea Bar heeft lang gezocht naar classic blikken waar je thee lekker lang vers in blijft. Deze blikken zijn wat ons betreft perfect. Afmetingen : 9cm hoog, 5cm breed. Bijvoorbeeld in deze Bredemeijer theeblikken van RVS!


Zilverkleurig: 1x 1x mm. Aan verlanglijst toevoegen loading. Dit theeblik is handig voor het bewaren van losse blaadjes thee.


Klanten die dit product bestelden, hadden ook . Hoeveelheid voor kop, Nee. Theeblik direct online kopen in de webwinkel. Rituals online shop – Morres Wonen Hulst, het grootste en meest vernieuwende woonwarenhuis. Verse losse thee moet droog en donker worden opgeslagen. Stop daarom u thee in een theeblik of bewaar het in het door ons meegegeven theezakje.


Een ronde theeblik met een dubbele deksel. Geschikt voor circa 1gram losse thee. Vanwege het dubbele deksel is het zeer geschikt om losse thee voor . Koop je thee online bij ikdoeboodsgappen.


Bestel uit ons wereld assortiment.

Vers, gemakkelijk én voordelig! Hier vind je onze theeblikken met een 6-vaks verdeling. De blikken zijn zeer geschikt om meerdere theesmaken in te bewaren. Thee blik met orchideeën . In dit blikje past ongeveer 1gram fijne thee. Dit BRUSHBEAUTY theeblik is gevuld met 1 natuurlijke groene thee en jasmijnbloemen.


Stijlvol theeblikje van RVS met een kunststof venster aan de bovenzijde. Blik voor het bewaren van thee - 1gr. Blik met scharnierend deksel 1g, × × mm, mat zilver. Leeg theeblik van Maison THEODOR (kleur: zwart), voor ongeveer 1gram thee (afhankelijk van de te kiezen theesoort).


Een theeblik is de beste manier om. Wemys La via del te theeblik groen. La Via del Té theeblik donkergroen. Verpakkingseenheid: stuks.


Naast de handige theezakken met sluiting kan je nu ook jouw favoriete thee online kopen in luxe theeblikken! Wij bedrukken aluminium blikken voor u! Een koektrommel of theeblik wordt nog gezelliger met uw eigen foto of tekst op het deksel. Rode metalen theeblik “Jacksons of Piccadilly” (Dorset, UK), retro, met opschrift “utile dulci”, geflankeerd . Ons MiGusto theeblik is de ideale bewaardoos voor thee.


Het blik is gemaakt in ons eigen MiGusto roze. Door zijn vorm kan je de blikjes stapelen in je kast. Een leuke thee blik om ongeveer 1gram van uw favoriete thee in te bewaren, of als kado te doen.


De afmetingen van dit blikje zijn 75x75xmm. Los magnetisch theeblikje met kijkvenster, tevens te gebruiken voor onze driehoekige voorraad display.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts