woensdag 24 mei 2017

Brandpasta

Deze milieuvriendelijke, samengestelde brandpasta is geschikt voor onder andere Fleem en Fun Fires gelhaarden en vuurpotten. De fles heeft een inhoud van . Gratis verzending en leveringen binnen - uur. Bij Cookinglife vindt u verschillende soorten brandpasta voor een gezellige avond.


Profiteer van een snelle verzending!

Professionele brandpasta bestellen met een levertijd vanaf uur! Brandpasta koop je eenvoudig online bij bol. Voor diversen soorten brandpasta voor fondue kunt u terecht in onze webshop. Hendi brandpasta wordt kunstmatig zo bitter . Vind brandpasta op Marktplaats. Gemaakt van natuurlijke (bio) ethanol alcohol, gemengd met water en een verdikkingsmiddel.


Blik brandpasta met lont blaze ca. Deze brandpasta brandt roet- en geurvrij.

De brandduur is circa uur. De pasta is milieuvriendelijk en afbreekbaar. Ook geschikt voor het aansteken van openhaarden. Unsubscribe from philip De winter? Horeca gespecialiseerd in brandpasta en accessoires.


Gourmet grill brandpasta brandgel zonder elektrische draad. De inhoud per potje bedraagt ml, waardoor deze grofweg een uur brandt - afhankelijk . Gebruik deze Pyrogel brandpasta in de brander van de fondueset. Ideaal voor een buffet met . Plaats deksel van de brandpasta houder terug en zet deze maximaal open. Plaats de houder onder de chafing dish en steek de pasta aan. BRANDPASTA blikje CaterFlame.


Deze pasta is een gel op basis van ethanol (inderdaad: alcohol) waarmee . Voor fondue, inbouwcassettes, barbecues. Met name voor het verwarmen van chafing dishes . Wilt u brandpasta kopen voor een chafing dish? Geen probleem, Restorent heeft een ruim aanbod van feestmateriaal te koop.

Minimum potjes per chafing dish. Elk potje kan tot uur branden. Geen klantenbeoordelingen op het moment. Een jerrycan met liter brandpasta voor je chafing dishes. Alles voor een perfect onthaal H-Line is een.


Farmlight, Firestar, Caterflame en Hendi. U kunt altijd extra bijbestellen. U vindt artikelen snel en gemakkelijk in Chafing dishes en brandpasta. Ook voor brandpasta bent u bij Skippy-Rent aan het juiste adres.


Verkooprijzen zijn exclusief btw en transport. Prijs wijziging onder voorbehoud . HorecaGrootkeukenShop is totaalleverancier van horeca- apparatuur en benodigdheden voor horeca, catering, kantines, schoolkantines, . U heeft er nodig per chafing dish. Set van individuele porties brandpasta.


Veilige brandpasta , gebruikt voor het aanmaken van houtskool en barbecue briketten. Maakt deel uit van het Rösle . Ontdek deze Outdoor in onze webshop. Schrijf de eerste review over dit product. Op zoek naar brandpasta voor een chafing dish?


Huur nu voordelig bij Jumping Almere, de entertainment specialist voor jong en oud. Het brandt reuk- en roetvrij . Zeer gemakkelijk in gebruik. Product niet beschikbaar - Andere opties tonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts