woensdag 29 maart 2017

Ontbijt bilzen

Receptieformule: prijs per persoon : € 300. Gedurende 5u: Dranken: schuimwijn, kirr, fruitsap, alle gewone bieren, frisdranken,… à volonté. APERITIEFHAPJES OF VOOR HAPJESRECEPTIE.


Babyborrel - Pensioen-Verjaardag-… Assortiment. Portie gemengd kaas en salami per bordje gerekend 8.

Prijs Per Volwassene : 1Euro. Een Raming van het aantal Personen dient opgegeven te worden bij het aangaan . Bij buitenlands gedestilleerd rekenen wij een meerprijs van. De meerprijs is dan € per persoon. Kinderen tem 6-12j: korting.


Buffetopstelling en aankleding inclusief. Niet inclusief de kosten en de invulling van het . Tijdens aperitiefontvangst worden er aperitiefhapjes per persoon geserveerd die u kan kiezen.

Bent u met minder personen , maken wij graag een pakket op maat voor u. Uiteraard kunt u ook bij ons een kraamfeest of babyborrel organiseren. Doopfeesten of babyborrels zijn een heugelijk moment in het leven van ouders en familie. We rekenen broodjes per persoon. Wat kostte het bij jullie en wat zit er allemaal in die prijs ? Opstellen van dessertenbuffet aan 1- euro per persoon ( kan uiteraard ook verder uitgebreid worden).


Tartaar van wilde zalm met. Waar zouden jullie dit doen? Voor koffie rekenden ze per tas terwijl de rest van de drank een forfait . Die prijs delen door 1en dan heb je de prijs die je per persoon kan . Denk je aan het organiseren van een doopfeest of babyborrel ? Colruyt voor zoete hapjes en drankjes.


Reken glazen per persoon (cocktail, schuimwijn of wijn). Domein de Putten is de perfect plaats voor een gezellige babyborrel met alles erop en. Voorstel 1: prijs per persoon 11.


EUR, voor de kinderen EUR.

Glaasje Cava of sinaasappelsap. Poortershuyze beschikt over een zitcapaciteit van 1personen en een “séparé” voor max. Een originele geboortereceptie bij Salons Denotter. Voor elke babyborrel op maat maken wij graag een passende offerte. Bel ons voor een afspraak op het . Vanaf personen kunnen jullie het volgende van ons verwachten:.


Neem een kijkje in ons grote aanbod! Feestzaal babyborrel Galmaarden. De Zevensterre te Laarne biedt. Wenst u alle familiebezoeken te bundelen in een groot feest? Wij bieden u verschillende formules aan.


Een locatie nodig voor je babyborrel , verjaardag, pensioendrink, bedrijfsuitstap, nieuwjaarsfeest, reünie, …? Prijsvork : tot euro per persoon. En voor de personen die een babyborrel op locatie hadden, voor hoeveel personen was. Al zal dat per persoon en per situatie verschillen. Kostprijs : tot 1personen : 15€ per persoon. Een nauwkeurig prijsbestek kan zo worden opgemaakt.


Boek Uw babyborrel of geboortefeest bij Catering prestige. Wij verzorgen ook de receptie voor uw babyborrel : Meer info. Voor deze prijs is het klaarzetten en poetsen van de zaal incl.


Voor babyborrels hebben wij al formules vanaf 7€ per persoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts