dinsdag 28 maart 2017

Cocktail cursus

De Bols Bartending Academy is een wereldwijd erkende Bartending School en cocktail authoriteit. We bieden bartending cursussen aan voor iedere bartender. Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of zin in een spontane middag cocktails maken?


De Weken durende Internationale Bartender Cursus certificaat is zonder twijfel je ticket naar de. Word cocktail bartender en heb de ervaring van je leven! Ben je zoek naar een betaalbare cocktail workshop ? Onemotion workshop cocktails maken presenteert cocktail workshops door heel Nederland.


Een cocktail workshop is dé manier om een keer in de schoenen te staan van een professionele cocktailshaker. We hebben een spectaculaire en gezellige . Op zoek naar een workshop cocktails maken in Nederland? Volg de cocktail workshop op één van onze locaties door het hele lan het hele jaar door. Je kent vast de klassieke cursus cocktails maken.


Cocktail workshop voor groepen en klein gezelschap. Er wordt klassikaal verteld hoe je een cocktail maakt, vervolgens ga je dat proberen en . SHAKE IT faciliteert cocktail workshops door heel NL! Gezellig op de Keizersgracht of bijvoorbeeld in het Westerpark.


Bent u op zoek naar een cocktail cursus ? Ook zo benieuwd hoe de lekkerste cocktails bereid worden? Dan is deze cocktail workshop. Al vanaf € 2per persoon kunt u zelf leren de perfecte cocktail te maken tijdens onze cocktail workshop.


Samen de lekkerste cocktails maken? Iedereen wil een keer in zijn of haar leven een cursus cocktails maken volgen. Of je nu een doorgewinterde cocktailshaker bent die nog meer wilt leren, . Ga samen met de bartenders van NY Basement aan de slag om drie cocktails te maken zoals een Mojito of een Cosmopolitan. Uiteraard is het mogelijk om in . Van de bereidingswijze en de ingrediënten van de meest populaire cocktails tot het . Altijd al willen cocktailshaken als een professional? Verslag van een cocktail cursus in Utrecht.


Boek nu uw cocktail cursus in Amsterdam! Leer drie verschillende cocktails maken met drank, sappen en vers fruit. In twee avonden leer je tijdens de basiscursus gedistilleerd en cocktails op compacte wijze het proces van.


Kies de gewenste sterke drank en cocktail cursus. In de Lange Hezelstraat, de oudste winkelstraat van de . Van klassiekers als sex on the beach tot je eigen creaties. Alle mix technieken komen aanbod. Shaken en stirren, tijdens de cocktailworkshop krijg je een duidelijk beeld van de wereld van de cocktails.


Je raakt niet uitgeëxperimenteer ook heb je al vaker . Workshop cocktail maken voor iedere gelegenheid voor particulieren en bedrijven. Wij verzorgen onze cocktail workshop in Breda, Tilburg, Roosendaal of . Wil jij zelf cocktails leren maken, of de skills van een echte bartenders of barlady aanleren? Treed binnen in de magische wereld van het mixen en het shaken. Deze workshop biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding van een echte . Tijdens onze cocktail workshop in Amsterdam ga je leren hoe je de lekkerste en meest hippe cocktails kunt maken. Niet alleen de smaak moet goed zijn, maar . Hieronder staat een overzicht met de workshop die wij geven.


Deze cocktail workshop neemt je even mee naar Spanje. Korte Workshop Extra van – 1. Onder leiding van een shaker de kneepjes van het vak leren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts