vrijdag 22 juli 2016

Horecabenodigdheden hasselt

Wij zijn al meer dan jaar actief in de horecasector. ELPO CUISINEX GHG is reeds jaar actief in de horeca en grootkeuken sector. Actueel horeca -nieuws, culinaire inspiratie en scherpe aanbiedingen vanuit uw . Bij ons vindt u alle toestellen die u nodig hebt voor uw horeca zaak.


Elpo Cuisinex verkoopt sinds meer dan jaar horecabenodigdheden in de horecasector in de hele Benelux. We werken met kwaliteitsvolle fabrikanten en . Welkom op de website van de vernieuwde Kookplaneet! Met trots stellen wij u graag ons nieuw totaalconcept voor de horeca en professionele keuken voor. Onze folders en brochures brengen u niet alleen het water in de mon ze bevatten ook heel wat leuke suggesties en handige tips om uw gerechten een . Uw specialist voor horecabenodigdheden.


Horescamarkt een groot HoReCa -assortiment bieden in porselein, bestek,. Een écht familiebedrijf met hart voor medewerkers, oog voor leveranciers en respect voor klanten. Je vindt er alle horecabenodigdheden.


RestOrent is dé specialist in feestverhuring. Dit restaurant heeft een van de beste plekken van de stad. Hasselt krijgt tweede groothandel voor horeca. Tegenover het station, tegenover de ANWB en ook nog in de doorloop naar het centrum!


Groothandel in bedrijfs-, event- en horecabenodigdheden zoals confiserie, koffie en toebehoren, hygiëne- en onderhoudsproducten en personeels- of r. Meubelen voor uw horecazaak kiest u bij horeca center. HGC-HANOS is de internationale horeca groothandel voor de horeca en bedrijvenmarkt. Beleef de wereld van HGC-HANOS in onze sfeervolle groothandels en . Goed draaiende kebab zaak in Turnhout ter overname aangeboden. De meest volledige site met ruim 66. Ondertussen kent HGC-HANOS naam en faam bij de Limburgse horeca en worden een 50-tal.


Ontdek ons ruim assortiment producten voor horeca en cateraars. Een feestje dat tot in de kleinste details verzorgd is: van keuken-, zaal- en horecabenodigdheden tot tafelaankleding, bekers en glazen,. Horeca zaak overname vanwege verhuizing.


Reserveer uw deal en krijg tot procent korting in meer dan 1restaurants, brasseries, . Voor ieder feest of event biedt Boels haar verhuur service voor evenementen en horeca aan. Bekijk ons assortiment en huur direct online! Industriele horeca , bakkerij en slagerij machines Online veiling van horeca , catering, bakkerij en slagerij machines.


Exclusive diamonds ma feb. Grill restaurant, keuken inventaris Company termination ma feb. Functie Voor een groothandel gespecialiseerd in horecabenodigdheden , food en non-foo zoeken we een kok voor het grand café waar . Je voelt je verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden;; Je hebt affiniteit met de horeca en keukenwerkzaamheden;; Je hebt een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts