dinsdag 26 juli 2016

Glazen doosje

Sieraad doosje gemaakt van glas en metaal. Vind glazen doosje op Marktplaats. Nkuku Bequai glazen doos small. GLAZEN DOOS MET METALEN PROFIEL.


Een rechthoekig doosje van metaal en helder glas met een deksel met een haakje.

Mooi klein glazen doosje van Madam Stolz. Perfect voor het opbergen en het tonen van uw sieraden, antiekjes of andere kleine schatten. De laatste tijd zie ik dit soort glazen doosjes in allerlei soorten en maten opduiken, die ontzettend leuk zijn om een mooi item in te presenteren . In het assortiment zitten verschillende varianten, zoals een glazen box met koper, een glazen doosje met zwarte randen of een sieradendoosje met uitneembare . Etaleer je Pretty Hunts in dit waanzinnige glazen doosje. Het doosje is handgemaakt uit glas en koper.


Het koper heeft een warme en antieke look.

Je zocht naar: glazen doos ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Decoratief glazen display doosje voor insecten, schedels, bloemen, zeeproducten en ander decoratie-materiaal. Show al je mooie spullen in een van deze glazen bakjes van ons eigen merk. Er zijn verschillende maten beschikbaar: Extra klein: 18x7x3cm.


Bij Stradivarius kan je Metallic glazen doosje voor dames vinden voor slechts 12. Kom binnen en ontdek deze en nog andere producten . Productkenmerken (ongevere gegevens). Space Age) - Te koop voor € 1 in Leopoldsburg Heppen. Bij Pluk Amsterdam kan je terecht de nieuwste items wat betreft woon decoratie, keukengerei en food gerelateerde producten.


Van merken zoals Bloomingville, . Leuke Nachtmann kristallen karaf met glazen stop in vorm van appel. Nog in originele doos en in nieuwe staat. Glazen doosje in zilver Mooie juweeltjes verdienen een mooi doosje.


Deze kistjes zijn handgemaakt.

Ook een toppertje om een mooi stilleven te creëren met. Bestaat uit kleine vakjes en langwerpige. Gespiegeld glas op de bodem. Een glazen doosje , mos en een orchidee. Een giftbox was nog nooit zo mooi!


Je wilt een speciaal persoon een mooi sieraad geven, een erfstuk of vintage foto. Zet hem bijvoorbeeld in de . Op zoek naar iittala Glazen doosje Vitriini ? Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Vertalingen in context van glazen doosje stoppen in Nederlands-Engels van Reverso Context: Ik zal je in een glazen doosje stoppen.


Als er iemand een ster is in het stijlvol opbergen van kleine snuisterijen of sieraden, dan is het dit glazen doosje van Bloomingville wel. En zelfs als er niets in zit, . JOY - Doos met lades en print. Doos van bewerkt en gebleekt mangohout met mandalamotief. LÉONORE - Zilverkleurig rond glazen doosje. Je bergt ze (stofvrij!) op in deze glazen doosjes.


Leuk om kleine en grotere doosjes naast elkaar uit te stallen, zo creëer je een mooi geheel. DIV0Glazen doosje - Zeer mooie Baroque doosje, in glas met metaal afgewerkt. In het doosje kun je mooie spullen zoals sieraden of schelpen bewaren, en als je de. Heel blij met het glazen kistje.


Glazen handgemaakt doosje om juwelen in te doen maar ook erg leuk als woondecoratie om stenen of veertjes in te doen. Het is een grote, blauwe kamer, achterin staan veel stoelen, verder is alles leeg behalve een glazen doos in het midden, met een ronde lamp er hoog boven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts