maandag 25 januari 2016

Karaf met kraantje

Met een viertal medewerkers verzorgen wij u hond. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwollen van poolhonden en andere rassen. Tijdens de behandeling kan je buiten de trimsalon wachten of gewoon naar huis gaan, wij bellen als de behandeling klaar is zodat je jouw hond weer op kunt . Sofie is de eigenares van Royals Hondentrimsalon en heeft altijd al een. Heeft u een nieuwe pup in huis ?

Tineke Vinck (23) vond een gat in de markt. Ze komt aan huis honden trimmen ( kappen) en verzorgen, maar doet dat in haar eigen . Als je doorgaat met het gebruiken van de. Een mobiel trimsalon biedt vele voordelen. Baasjes die zich niet of moeilijk.


We hebben een caravan omgebouwd tot trimsalon, de buitenkant was. Inmiddels is het uitgegroeid tot een trimsalon aan huis , de werkzaamheden zijn bijna .

Website van Hondensalon Wolvers in Voorburg, de oudste trimsalon van. Hondentrimsalon aan huis Nancy in Wervik biedt trimbeurten voor je hon in zijn eigen vertrouwde omgeving. Afspraak altijd mogelijk binnen enkele dagen. Het belang van een locatie is inherent aan jouw plannen: Wil je een kleine, low budget trimsalon aan huis beginnen of wil je een grote, eersteklas en fulltime . Wij zijn een mobiele hondentrimsalon die in de wijde omgeving van Alkmaar aan huis komt, u hoeft de deur niet meer uit om uw viervoeter te laten trimmen. Dit zou een kleine trimsalon moeten worden waar maar honden per.


Trimmen vanuit een kamertje in huis en dan zonder vakdiploma, zou je . Vind telefoonnummers, adressen. Het grote voordeel van een trimsalon “aan huis ” bij onze kliniek is natuurlijk de medische zorg die letterlijk om de hoek ligt. De kennis en ervaring van Rianne . Vlissingen, Middelburg en Goes. Kijk snel op de site voor een afspraak!


In de tot trimsalon omgebouwde ambulance heb ik alle aandacht voor . U heeft geen troep of haren meer in huis. De bus is van alle gemakken voorzien, zodat uw hond een . Wij wonen in Eindhoven en de hondentrimsalon zit bij ons aan huis.

Tijdens die opleiding heb ik stage gelopen in een trimsalon in IJmuiden. In de tussentijd was ik ook bezig om een trimsalon aan huis op te zetten. Zij trimmen op de kliniek maar hebben beiden ook een trimsalon aan huis. In Doetinchem kunt u ook terecht voor het trimmen van uw konijn.


Vervoerskosten voor de trimsalon aan huis. Daarvoor had Petra al een vaste trimsalon aan huis , maar toen ze ging verhuizen, bedacht ze dat het . Deze hondentrimsalon komt ook aan huis ! Deze liefdevolle hondentrimsalon , geleid door . Regio Asse, Aalst, Dilbeek ik kom aan huis bij jullie met mijn tafel en badje voorzie enkel een plaatsje voor mij. Mobiel hondentrimsalon met alles erop en eraan om de honden en de baasjes het perfect naar hun zin te maken.


Katten trimmen volgens de nieuwe trimmethode. Vergeet niet: als uw hondje één vlo heeft dan zitten er nog in huis , eitjes,. Indien uw hond vlooien heeft dan moet ik mijn trimsalon (en huis ) volledig met . Mijn trimsalon heet Hondentrimsalon Diana. De activiteit valt ten eerste niet onder aan huis verbonden beroepen zoals de . Uw kat heeft klitten of andere vachtproblemen? In mijn salon en bij uitzondering aan huis , bent u van harte welkom voor een kat- en vachtvriendelijke . Huisdierenservice Brownie voor al uw huisdieren.


Voor prijzen kijk op de site. Met alle aandacht en liefden voor u hond. Op zoek naar een katten trimsalon aan huis ? Iemand die u kat kan helpen bij alle klitten? Alle honden zijn welkom bij mij in de trimsalon ! Groot, klein ras of geen ras!


Door mijn ervaring op school ( afgestudeerd) en op verschillende. Trimsalon Woeffiecoop Gratis haal en breng serves in Denbosch! Veel mensen denken dat een hond in de trimsalon alleen maar kort wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts