woensdag 27 januari 2016

Groothandel glazen potjes

Bent u op zoek naar een groothandel waar u kleine glazen potjes en flessen kunt bestellen? Alle glazen potten zijn voorzien van deksel en u kunt ze kopen bij de aangesloten groothandel op Verpakking. Meer informatie vindt u bij het gekozen potje. Voor ieder potje hebben wij een deksel!


Uitgebreid assortiment glazen flessen, potten en sluitingen uit voorraad leverbaar! Als u een unieke versiering voor uw winkel nodig heeft, vindt u wat u zoekt in onze glazen potjes groothandel !

Wiljan heeft een grote voorraad aan verschillende . Onze fullservice groothandel in glaswerk biedt u een ruim assortiment stijlvolle glazen , schalen, potten en flessen. Deze zijn perfect voor dagelijks gebruik, maar. Dijkstra Vereenigde is al jarenlang betrouwbaar leverancier van verpakkingsglas in alle soorten en maten. Op deze pagina vindt u meer informatie over glazen.


Je zocht naar: glazen pot groothandel ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd . Immers, de oorsprong van ons bedrijf ligt eind negentiende eeuw met de oprichting van . Bij Loranto vind u voor uw bedrijf een groothandel in glazen potten met een uitstekende artistieke selectie.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Producten: Zoekt u plastic of glazen potten? In ons assortiment hebben wij verschillende soorten glazen potten en plastic potjes die u kunt gebruiken voor uw . Onze glazen potten zijn gemaakt van Europees kwaliteitsglas en leverbaar ingepakt op trays of los. Er zijn tal van verschillende glazen potjes en plastic potjes te bekijken op Verpakking.


Van een apotheek potje, plastic potjes, pet potten, de bekende weckpot, . Groothandel diverse maten bamboe cup koffie mok jar glas blikjes houten. Wij zijn dé hardware specialist voor tuincentra, kwekers en bloemisten. Wij bieden een grote verscheidenheid aan vormen, materialen, kleuren en volumes waaronder exclusieve diamantvormige potten en eenvoudige plastic . Flesjes van glas voor de parfumerie, potjes van glas voor cosmetica, bakken van plastic voor.


Verdupak is een groothandel in papierwaren en verpakkingen. Wij kunnen een groot assortiment potten en deksels leveren voor de verpakking van honing en jams. Zowel ronde als de hexagonale potjes. Vinden hoge kwaliteit groothandel cosmetische glazen potten 20g 30g 50g gezichtscrème amberkleurige glazen potten voor cosmetica met zwart deksel op. Deze schattige kleine mini flesjes met een kurk lenen zich voor vele doeleinden.


Het maken van wensflesjes of als bedankje met hierin. Stevige potten in verschillende maten, kleuren en materialen. Te gebruiken voor onder andere crème, balsem en bodybutter.

Bij de potten zonder dop kunt u . Brabo Verpakking heeft potjes in allerlei soorten en maten. Van glazen potten, plastic potjes tot kunststof potten. Glazen Pot met Deksel Recht. Van klein potje tot grote pot.


Van een eenvoudige glazen pot tot een betoverde glazen huisjes decoratiestuk. Als groothandel in verpakkingsmateriaal voor de industrie staat Moens Verpakkingen voor flexibiliteit en een uitgebreide. Leverbaar in de maten: 2ml, 3ml, 3ml. Te leveren met gouden of witte deksel. Mooie presentatie voor bijvoorbeeld uw sambal, chutney.


Bewaarpot Kilner met strooideksel. Sierfles ltr hoog model mini Bruno, wit . Algemene voorwaarden Cookies Privacy . Hakbijl Glass is Europees marktleider in design en verkoop van decoratieve glasartikelen, zoals vazen, schalen en potten. Potje Glas Groot Transparant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts