dinsdag 24 maart 2020

Receptiehapjes traiteur

Fijne hapjes voor elk feest. Aperitief van het huis, cava en fruitsap. Receptie organiseren met hapjes catering traiteur. U wilt de catering voor uw receptie regelen? Kapellen, Antwerpen, buffet, breugeltafel, koffietafel , barbecue, bbq, koud.


Terrine van ganzelever met compote van rabarber.

Slaatje van grijze garnalen, Granny Smithappel en zure room. Volledig overzicht van de hapjes vindt u onder de rubriek traiteur aan huis. We bieden warme en koude lepelhapjes aan. Ontvangst van uw genodigden gedurende uren met assortiment van hapjes per persoon.


Laat u door ons verwennen met een heerlijk etentje, en kies uit ons ruime assortiment. Hedendaagse of klassieke kwaliteit gastronomie van de hapjes tot het dessert. Gaat een trouwe werknemer op pensioen of houdt u een bedrijfsfeest op het . Rondgang met feestelijke receptiehapjes : Borrelglaasje met.

Flying chefs verwent al jaar haar klanten met kwalitatieve catering en traiteur diensten. Wij bieden een brede waaier aan receptie hapjes. Luc Haenen is traiteur in Diepenbeek: voor buffetten, lekkere barbecues en tal van andere gerechten de beste partner voor uw feest. Alle culinaire activiteiten . Toastje met hammousse en preischeuten. Perfect voor een warme verwelkoming voor je gasten, De warme hapjes dient u eenvoudig op te warmen in de oven (instructies meegeleverd).


Een traiteur is een kok of bedrijf dat kwalitatief goede diners aan huis bezorgt. De cava kan vervangen worden door champagne mits een toelage per fles bovenop de drankenforfait. Kleine koude hapjes in een glaasje of op een lepel.


Heerlijk op elke receptie of als vooraf voor de maaltijd. Op zoek naar een traiteur of catering voor uw bedrijfsfeest in Bree of Limburg? Voor allerlei soorten recepties bieden wij een uitgebreid assortiment koude en warme hapjes aan. Samen met u gaan we, volgens uw budget, op zoek naar . Catering traiteur voor recepties en formele ontvangsten: koude receptiehapjes ♢ warme hapjes ♢ zoete versnaperingen ♢ receptie tapas. Traiteur Tastoe heeft voor elke wens een culinair idee.


Voor uw (bedrijfs-)feest, vergadering, receptie, babyborrel of voor de belangrijkste dag in uw leven staan wij klaar met smaakvolle . Zowel recepties, banketten, huwelijksfeesten, personeelsfeesten of zomaar iets te vieren.

Da Vinci Events: levering receptiehapjes (1personen). De Boomgaard: buffet schoolfeest (2personen). De Nachtegaal: festivalcatering Natuurfestival en . Zaalverhuur, catering of traiteur diensten. Groter assortiment met gemiddeld hapjes per persoon. Wij kunnen uw receptie verzorgen met het volgende: 1)receptie all in: formule drank en hapjes inbegrepen.


Hapjes (gemiddeld hapjes per persoon). Op vrijdag en zaterdag breiden we dit nog uit naar kleine en originele hapjes , bruschette, voorgerechtjes, verse kreeft, . Onze slagerij ligt inmiddels meer dan jaar In Beek en alweer jaar op de nieuwe locatie op de Markt. Servetten en kleine aluminium schaaltjes worden bijgelever zodat de gasten een aantal hapjes in één keer kunnen pakken. Voor uw familiefeest, huwelijk, bedrijfsfeest of welke andere feestelijk.


Traiteurs , Cateringservice, Kant en klare maaltijden, Catering voor. Atelier Grains Noirs is een belgische traiteur die al meer dan jaar in het. Na mijn koksopleiding in Hotelschool Ter Duinen (Koksijde) en enkele jaren ervaring in verscheidene sterrenrestaurants in. Als traiteur met jarenlange ervaring verzorgen wij de catering van uw feest of evenement om er een ongelooflijk succes van te maken!


Wij ontvangen uw bestellingen graag uur vooraf. In onze winkel kunt u terecht voor alle soorten bereidingen, hapjes en buffetten. Bekijk het volledige traiteuraanbod op de website. LEKKER VERS EN GEZOND ETEN IN FIJN GEZELSCHAP Party traiteur - Wij doen het werk achter de schermen om van jouw feest een verrassende culinaire.


Broodjes catering - broodjeszaak - hapjes. Steeds de lekkerste tapa-broodjes en broodjes voor elke receptie, babyborrel, personeelsfeest. We maken hiervoor een offerte op maat.


Ten Boogaerde heeft ondertussen al naam en faam, voor receptiehapjes en verzorgen van buffetten voor traiteurdienst. Wij komen met plezier bij jou thuis of op locatie met receptiehapjes , een koud buffet of een dessertbuffet – met of zonder bediening. Vaessen Partyservice en Catering is gespecialiseerd in partyservice, catering, complete service, van buffet tot bediening en van tapinstallatie tot feesttent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts