dinsdag 18 februari 2020

Haardvuren op gas

MEUBEL Meubel is een wekelijks vakblad met inhoudelijke en actuele artikelen uit de. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan deze discussiesessie over de effectiviteit van grossiersfolders en vakbladen ? Onze magazines voor de horeca en de voedingssector hebben een ding gemeen: het. De vakbladen geven toegang tot duidelijk afgebakende doelgroepen.


Wij zijn uitgever van een 3-tal horeca vakbladen met de daarbij behorende websites en nieuwsbrieven en zijn op zoek naar een freelance advertentieverkoper.

RIJSWIJK – Morgen verschijnt de eerste editie van Horeca. Horeca Entree bewijst zich al jaar als betrouwbare informatiebron voor horecaondernemers. Met veel aandacht voor bedrijfsvoering, management en . Met een advertentie in KHN Magazine bereikt u horeca -eigenaren, -directeuren en -managers én lift u mee op de merkwaarde van KHN als grootste . De horecasector heeft verscheidene vakbladen ter beschikking: Horeca magazine, Horecavizier , Horeca revue,.


Ondernemen met respect voor mens, dier en milieu. Foodprofessionals die sociaal ondernemen en alsnog een . U vindt verdieping én praktische informatie in onze vakbladen.

Met ruim titels in uiteenlopende vakgebieden en branches, is er ongetwijfeld een vakblad dat . Overzicht van vakbladen - Horeca , o. Horeca Magazine Noord wordt verspreid onder horecagerelateerde bedrijven in de Noord en Oost Nederland. Het magazine is een uitgave van Mimicry. Misset Catering is een vakblad dat zich richt op de brede beroepsgroep professio. Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor horeca -ondernemend . Gastronomie is het nieuwe gratis “glossy” magazine voor de Horecaondernemer en medewerkers, werkzaam in de gehele restauratieve sector. Het vakblad Gastronomie is een breed toegankelijk uitgave wat zich richt op het food en non-food in de Horeca met maandelijks de nieuwste trends, . Met deze proefabonnement aanbieding kunt u voordelig kennismaken met het vakblad.


Elke horecaondernemer zijn eigen vakblad. Elk horecavakblad is toegewijd aan een specifieke doelgroep en kent een compleet. Asian Horecavizier is een gratis “glossy” vakblad op tabloid formaat voor de Aziatische horeca ondernemer. Alle belangrijke referenties voor de horeca ondernemer. Belangrijke reden voor het succes van de horeca is het aanpassen.


Je moet wel gevoel hebben voor de horeca , want anders kun je dat beter uitbesteden. De Koninklijke Horeca Nederland (KHN) onderzoekt of het mogelijk is.

Bent u op zoek naar een vakblad. Joost Scholten is de nieuwe hoofdredacteur van horecavakbladen Horeca Entree, Proost! Deze site heeft meer dan 65.


Horeca Revue doet het goed in zijn kanaal en opvallend is daar . De Franse horeca - en cateringmarkt blijft een groeimarkt, ondanks de. Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen? AntwerpenProef veel lekkers tijdens. Regionale vakbeurs voor horeca , gastronomie, catering, versdetailhandel en fastservice. De ontwikkelingen op het gebied van (zorg) horeca staan niet stil.


Vakblad over vlees en delicatessen. Die kennis kunt u natuurlijk opdoen in vakbladen en tijdschriften, maar het loont ook zeker . Het vakblad Horeca Totaal biedt informatie aan ondernemers van het midden- en kleinbedrijf over economisch, financieel, politiek en sociaal . Incredible roses mikt op horeca met smaakvolle rozen. Het zijn mooie geurende rozen die horeca -chefs kunnen gebruiken als natuurlijke geur- en smaakmaker. Mijn klant Michiel Werkman stond onlangs met een 3-pagina tellend artikel, de coverstory, in het grootste vakblad van horeca -ondernemers, . Ook leveren wij periodiek redactionele artikelen aan specifieke horeca - vakbladen.


Vandaar dat we ons hier ook richten op de vermogende horeca. Niet alleen horeca ondernemers en hun personeel behoren tot de. Op deze website vindt u actuele berichten uit de markt, inspirerende artikelen over vernieuwende.


Evolution Media Group geeft vakbladen in de horeca -sector uit, nl. Uitgeverij PS: bv is uitgever van vakbladen voor de Nederlandse horeca. Het beste bereik binnen de horeca. OOSTERHOUT - De horeca in Oosterhout kampte jarenlang met.


Er verschenen advertenties in vakbladen om ondernemers in heel . Naar de gelijknamige winkel en horeca -uitspanning? Pagina met links en informatie over horeca. Music: Muziek Voor Horeca - Ddj music - muziekcomputer voor de horeca van ddj music.


Vismagazine is het vakblad voor iedereen die professioneel vis verwerkt, verhandelt en verkoopt. Het volgt de actuele ontwikkelingen in de branche op de voet, . Fiscaal Praktijkblad is hét vakblad voor iedereen die op zoek is naar duiding en achtergronden bij fiscale wet- en regelgeving, straf- en arbeidsrecht en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts