woensdag 18 september 2019

Hondenkapsalon aan huis

U profiteert van het gemak van mijn diensten als gediplomeerd hondenkapster aan huis , op het werk of waar u maar wilt, met een compleet ingerichte bus! AlgemeenU hoeft voortaan niet meer de deur uit voor de vachtverzorging van uw hond want de trimsalon komt naar u! Een compleet uitgeruste trimsalon op . Katten- en hondenverzorging aan huis binnen km van Kalfort. Mobiel Hondentrimsalon,Mobiel Hondenkapsalon , Volledige welness voor je lieveling, Spa.

Ze komt aan huis honden trimmen (kappen) en verzorgen, maar doet. Waarom zou u zelf nog de drukte op de baan gaan opzoeken terwijl deze service bij u aan huis wordt geleverd? Het enige wat ik nodig heb is een plaats om te . Zorg er wel voor dat de parkeerplaats voldoende groot is (minstens 8m!) en dat ze niet te ver van je huis ligt.


Annelies Kerkhofs (24) uit Meeuwen-Gruitrode begon met het eerste mobiele hondenkapsalon. Dog Wash komt uw hond thuis wassen en . Karlien De Cleer uit Meldert geeft honden een . AMOR MOBIEL HONDENTRIMSALON voor al wie weinig tijd heeft!

Komt aan huis te Schilde l Schoten l Brasschaat l Zoersel l Wijnegem l Sint Job l Oelegem I. Welkom op de website van hondenkapsalon Knip-Knap in Bocholt. Mijn naam is Melissa Vanhamel, gediplomeerd hondentrimster en trotse eigenaar van mijn . DoggyKnip is een mobiel en volledig autonoom ingericht hondenkapsalon. Het welzijn van de hond staat hier op.


Het ene na het andere hondenkapsalon sluit de deuren, vaak omdat ze . Het hondenkapsalon is gelegen aan de achterzijde van ons huis , in onze oude garage. Doggy Style is het professionele hondenkapsalon uit Dendermonde! Welk ras u ook in huis heeft, iedereen is bij ons welkom! Website van Hondensalon Wolvers in Voorburg, de oudste trimsalon van. Vlissingen, Middelburg en Goes.


Kijk snel op de site voor een afspraak! KIM TRIM - HONDENKAPSALON AAN HUIS. Luxe hondenkapsalon Poezewoef te Sint-Niklaas. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw huisdier weer tip top mee naar huis kan!


De mobiele trimsalon voor het zuiden van Limburg - een complete trimsalon op wielen.

In de tot trimsalon omgebouwde ambulance heb ik alle aandacht voor . Kumiko houdt zielsveel van honden en besliste daarom enkele jaren geleden om een mobiel. Poezenwoef is een mobiel kapsalon voor honden, katten en konijnen alsook een dierenhotel, maar houdt zich tevens ook bezig met het ontwerpen en zelf . We hebben alle laatste nieuwe uitrustingen in huis om uw dier te verwennen: onze geklimatiseerde cabine bevat een bad met warm water, een tafel, een . Hondentrimsalon aan huis Nancy in Wervik biedt trimbeurten voor je hon in zijn eigen vertrouwde omgeving. Dan komt Pluk Hondenservice aan huis ! Mijn liefde voor honden heb ik van jongs af aan meegekregen van thuis. Openingsuren en adresgegevens van Hondenkapster Snoepie aan Huis in Sint- Amands met adres buisstraat 180.


Uw specialist voor hondenkapsalons. Eigenaresse en gediplomeerd hondentrimster Ryanne van de Steeg komt met haar busje naar u toe om uw hond bij u in huis te trimmen. Contactinformatie, telefoon, adres. Ik heb een gezellige trimsalon aan huis en heb een haal en brengservice, u hoeft dus niet meer heen en weer te reizen als dat beter uitkomt. Zaakvoerster Deborah De Roo heeft een warm hart voor . Nu, ruim jaar verder, is hij er dan!


Ik heb mijn jarige opleiding tot dierenverzorgster gevolgd aan het ROC . Mobiel hondentrimsalon met alles erop en eraan om de honden en de baasjes het perfect naar hun zin te maken. Hondenkapsalon in Oevel,Westerlo Een bezoekje aan de kapper betekent een gezond en een gelukkig huisdier. Voor grote en kleine honden. Met alle aandacht en liefden voor u hond.


Niet alle honden hoeven een showvacht, dus ook huis -, tuin- en keukenhondjes kunnen zeker en vast. Katten worden zonder verdoving behandeld. Trimsalon Woeffiecoop Gratis haal en breng serves in Denbosch!


Veel mensen vragen zich af, “Wat kost dat nu, een hond trimmen? Eerlijk gezegd is dit een moeilijk te beantwoorden vraag. Home Hondenkapsalon Barbiera.


Burgemeester Brabantstraat 9. Nu haar kleine kapoen Mathijs bijna naar de kleuterklas gaat, is het tijd om haar dromen na te . Het grote voordeel van een trimsalon “aan huis ” bij onze kliniek is natuurlijk de medische zorg die letterlijk om de hoek ligt. De kennis en ervaring van Rianne .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts