woensdag 29 mei 2019

Maaltijdbedeling aan huis

Kan u (tijdelijk) niet meer zelf voor uw maaltijden zorgen wegens invaliditeit, ziekte of andere redenen, dan kan u een beroep doen op maaltijdbedeling aan huis. In het Sociaal Huis of bij de thuiszorgverantwoordelijke kan je de adressen krijgen van de traiteurs die in De Pinte warme maaltijden aan huis bezorgen. Levering van een warme maaltijd aan huis bestaande uit: soep, een hoofdgerecht en een dessert. OCMW Ravels - Maaltijdbedeling aan huis.


Het OCMW levert koelverse maaltijden aan huis. Elke maaltijd bestaat uit soep, hoofdschotel en dessert. Op doktersvoorschrift kunnen dieetmaaltijden . Je houdt van een gezonde, verse en complete maaltijd maar je hebt het moeilijk om deze zelf te bereiden.


De aan huis gebrachte warme maaltijden bieden een . De Lekkerbek levert tijdens de weekdagen warme maaltijden aan huis tussen en 12. Iedereen kan een beroep doen op de dienst warme maaltijden vanuit het OCMW. Deze maaltijden worden dagelijks vers bereid in ons woonzorgcentrum.


Een maaltijd bestaat uit soep, . Traiteur Ronny brengt, met eigen bedelers , . In Diepenbeek en omgeving zijn er een aantal traiteurs die warme maaltijden aan huis leveren. U kan met deze diensten rechtstreeks contact opnemen om een . Kunt u (tijdelijk) niet meer zelf voor uw maaltijden zorgen wegens invaliditeit, ziekte of andere redenen, dan kunt u een beroep doen op maaltijdbedeling aan. Teneinde na te gaan of u gebruik kan maken van de dienst maaltijdbedeling van het OCMW Oud-Heverlee, zal een medewerker van het OCMW de . Lukt het niet meer om (dagelijks) zelf te koken? Via het Sociaal Huis van Torhout kan je tijdens weekdagen een volwaardige warme maaltijd laten bezorgen bij . Kan je (tijdelijk) niet meer zelf voor uw maaltijden zorgen wegens invaliditeit, ziekte of andere redenen, dan kan je een beroep doen op maaltijdbedeling aan huis. Kan u zelf (tijdelijk) niet voor uw maaltijden zorgen wegens invaliditeit, ziekte of andere redenen?


Dan kan u maaltijden aan huis laten leveren door het OCMW. De warme maaltijden aan huis bestaan uit soep, hoofdgerecht en dessert. Personen gedomicilieerd in Blankenberge die nog niet de leeftijd van jaar bereikt hebben, kunnen beroep doen op de maaltijdbedeling aan huis in geval . Eenmaal thuis gelever dient u de maaltijd op te warmen in een microgolfoven. Dit systeem levert heel wat voordelen voor de aanvrager:u kan uw maaltijd . Het Sociaal Huis voorziet maaltijden aan huis en doet hiervoor beroep op een traiteurdienst.


Bent u door invaliditeit, ziekte of andere redenen (al dan niet tijdelijk) niet in staat om voor uw maaltijden te zorgen? Elke dag een maaltijd bereiden is voor sommige mensen niet altijd eenvoudig. Lang rechtstaan aan het fornuis kan te vermoeiend. Senioren die niet meer in staat zijn om zelf hun maaltijden te bereiden, kunnen beroep doen op.


Wij leveren tijdens de weekdagen warme maaltijden aan huis. Je kiest uit een menu, soep en dessert inbegrepen. Je kan bij OCMW Hasselt maaltijden bestellen en aan huis laten leveren.


We leveren telkens koelverse maaltijden voor de twee daaropvolgende dagen. Prego bvba uit Olen bezorgt warme maaltijden aan huis in de Kempen. Indien je ouder dan jaar bent, mindervalide bent of na een hospitalisatie niet meer in staat bent om te koken, kan je maaltijden bestellen bij het . Ze worden koud geleverd en kunnen gemakkelijk opgewarmd worden. In samenwerking met AanZ (vrijwilligersorganisatie) en het OCMW van Assenede worden er op weekdagen warme maaltijden aan huis gebracht.


Senioren, mensen met een beperking en mensen die thuis herstellen na een ziekte, ongeval of ziekenhuisopname kunnen thuis maaltijden laten leveren door. De stad Vilvoorde levert in samenwerking met het OCMW warme maaltijden aan huis bij inwoners die zelf nog moeilijk kunnen koken. Wordt het moeilijk om iedere dag zelf voor een warme maaltijd te zorgen? Of vind je het leuker om in gezelschap te eten?


Sint-Laureins - OCMW-voorzitter en schepen Tom Lacres (Samen) is bijzonder verheugd over de resultaten van de maaltijden aan huis. De maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een dessert. Maaltijden aan huis kan u iedere dag een warme maaltijd aan huis laten afleveren. Dan kunnen wij een oplossing bieden met onze dienst maaltijden aan huis. Op weekdagen leveren wij warme maaltijden aan huis.


Elke Halense senior die niet meer zelf voor een warme maaltijd kan zorgen kan beroep doen op maaltijdbedeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts