maandag 31 december 2018

Snoeppot glas

Luminarc - Club snoeppot - glas 1. Deze glazen snoeppot heeft een chique en trendy uitstraling. Handige voorraadpot van glas met deksel. Bewaar er je favoriete koekjes, pasta of rijst in.


De inhoud blijft lekker vers door de luchtdichte plastic afsluitring.

Vind glazen snoeppot op Marktplaats. Vind snoeppot glas op Marktplaats. Mooie lege snoeppotten op de webshop Glazenflessenenpotten. Bent u een echte zoetekauw dan kunt u niet zonder snoeppot. Glas maakt alle snoepjes nog aantrekkelijker.


Uitdelen met een snoeppot van glas is voor . Voorraadpot bamboe deksel - 9. Flesje met kurk - cl - glas.

Het witte kunststof deksel is eenvoudig te openen. Glazen snoeppot voor het opbergen van snoepgoed of chocolade. Groot assortiment van klein tot groot. Organiseer en bewaar alles wat in je keuken rondslingert in onze leuke en nuttige potten en blikken. Leeg een pak snoepjes in een van onze glazen potten en . Brabantia stapelbare voorraadpot liter - Glas.


Een snoeppot graveren kan eigenlijk voor iedere gelegenheid. Uitstekend geschikt voor het bewaren van bijv. Bekijk dit product en meer Glas - . Middelgrote glazen pot met afsluitbaar plastic deksel. Een ouderwetse glazen snoeppot. Snoepot van glas met RVS deksel liter met bedrukking.


Vraag vrijblijvend een offerte aan! De DD snoeppot glas heeft een erg mooi en modern design van Dream and Dare. Beschikbaarheid: In voorraad. De snoeppot is goed afsluitbaar waardoor de snacks langer vers en .

Zeer mooie handgemaakte glazen snoep, bonbons of koekjes pot. Met deze snoeppot presenteer je het allemaal net even wat leuker dan uit een trommeltje. Goedkoop bedrukte snoeppotten zijn bij De PennenBoer in het assortiment.


Laat de glazen snoeppot met naam graveren of eigen tekst. Zelf opvullen, de geschenkverpakking is gratis. Snelle levertijd: werkdagen. BEANDY Glazen pot gevuld met snoepjes gr.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Full colour label op deksel. Snoeppot Fijne feestdagen (gekleurde blokjes) €12. Doordat de voorraadpot transparant is, is de inhoud altijd . Plastic of glazen snoeppot en stolp in diverse formaten, met vulling naar keuze.


Een heel chique snoeppot met een witte tekst op een taupe. De prijzen zijn altijd inclusief transportkosten. Leuke variant op de middelgrote glazen snoeppot.


Je kunt de pot kantelen maar ook rechtop neerzetten. Snoepcadeau snoeppot glas sticker . Serax Pure Storage Pot M Ø12x- Glas. Mooie glazen snoeppot met RVS Deksel, liter.


Is ook leverbaar met een inhoud van liter. De vulling van de pot wordt bepaald door de klant. Maak je eigen candy table of sweet table met deze glazen snoeppot.


Zet er verschillende naast elkaar, met in elke pot een snoepschepje, succes gegarandeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts